Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Impresii si pareri Biserica Neagră Brasov. Vezi ce parere au cei care au vizitat Biserica Neagră Brasov.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 76 minute la Sângeorgiu de Mureş

> > > > >

Impresii si pareri Biserica Neagră Brasov

5.0
media celor
1 evaluari
Merita vizitat?
Nu trebuie ratat cu nici un pret

Ai fost aici? Publică părerea ta!

Arata primele evaluarile

Evaluat la 5.0 din 5
Chivulescu Elisabeta (Ploiesti) - 13.06.2012

3
5
UN GRUP DE 25 DE ELEVI A AVUT PARTE , AZI,13.06.2012 DE O PRIMIRE INJOSITOARE DE CATRE CEI DOI VERIFICATORI DE BILETE, CARE SI-AU ASCUNS IDENTITATEA OSTENTATIV.ELEVII SI-AU PLATIT BILETELE DIRECT LA CASA SI PENTRU CA CONDUCATORII DE GRUP NU AU ADUNAT IN PREALABIL BANII, AU FOST ADMONESTATI ,JIGNITI SI OBLIGATI SA PLATEASCA PRETUL UNUI VIZITATOR OBISNUIT.NI S-A PARUT INADMISIBIL CA CEI 25 DE ELEVI SA NU POATA FI SUPRAVEGHEATI, TIMP DE 25 MINUTE, CAT A DURAT VIZITA.Mentionam ca am mai vizitat alte trei muzee din Brasov, unde elevii au procedat ca mai sus, dar am fost socotiti grup...Credem ca ar fi bine macar sa se mentioneze la intrare, modul in care sa se faca plata grupurilor de elevi si a insotitorilor ,chiar daca suntem romani si nu straini.Azi trebuia sa platim 6lei, chiar daca am venit cu 25 de elevi.Halal sa va fie!Se pare ca aveti prea multi vizitatori si va permiteti angajati care califica, caracterizeaza profesori in fata propriilor elevi.Vizita a avut loc in jurul orei 16,45.Regretam profund ca ne-ati stricat ziua!

Evaluat la 5.0 din 5
Vlaico (Galati) - 02.01.2010

2
2
Cuvintele sunt de prisos Castelul Bran http://www.youtube.com/watch?v=2vlLkvjaXhE Brasov http://www.youtube.com/watch?v=wQtX9wcExCI P-ta Sfatului http://www.youtube.com/watch?v=aGqxQJO2x_U

Evaluat la 5.0 din 5
Marian13 (Braila) - 02.09.2009

4
2
Foarte frumoasa.Merita vazuta de cei care viziteaza acest oras.Ce mic m-am simtit cand am trecut pe langa ea.:) La interior nu am vazut-o pentru ca era inchisa.

Evaluat la 5.0 din 5
Lothar (Nã¼rnberg) - 07.06.2008

41
2

Această biserică este o capodoperă pentru perioada de timp şi locul în care a fost construită. Trebuie văzută deapărat dacă ajungi prin Transilvania, România fiind un bun prilej de a afla istoria saşilor Transilvăneni.

Evaluat la 5.0 din 5
Lothar (Nã¼rnberg) - 23.05.2008

48
1
aceasta biserica, nu este numai destul de frumoasa, asa cum scrie comentatorul anterior, ci este pentru perioada si posibilitatile la timpul respectiv, o constructie foarte frumoasa. Cine calatoreste prin ardeal, ar trebui sa viziteze neaparat aceasta biserica pentru a cunoaste mai amanuntit istoria locului si mai ales a Sasilori, care din pacate au cam disparut de pe acele meleaguri... !

Evaluat la 4.0 din 5
Moldovan Razvan (Turda) - 17.11.2007

11
38
destul de frumos merita vazut !

Atentie! Informatiile prezentate in aceasta pagina reprezinta strict opiniile si parerile autorilor despre Biserica Neagră si au fost publicate la cererea si cu acordul acestora. VIAROMANIA ® face toate eforturile pentru a elimina mesajele defaimatoare, calomnioase sau jignitoare si nu poate fi tras la raspundere pentru continutul acestei pagini.
7
2