Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Posibilitati de cazare langa Colegiul Andrei Saguna Brasov. Hoteluri, vile si pensiuni in apropiere de Colegiul Andrei Saguna Brasov.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Grecia
Ultima rezervare: acum 356 minute la Skala Sotira

> > > > >

Cazare langa Colegiul Andrei Saguna Brasov

Mai jos gasiti o lista cu locuri de cazare in apropiere de Colegiul Andrei Saguna.
Lista cu hoteluri, pensiuni sau vile langa Colegiul Andrei Saguna a fost generata pe baza coordonatelor GPS si este orientativa. Va rugam verificati inainte de a face o rezervare pentru acest criteriu.

43 camere
Cazare Brasov, Hotel Kolping, Brasov (Brasov)
Aflat la poalele Tampei, in Centrul Vechi al orasului, la o distanta de 800 m de Biserica Neagra, hotelul nostru este locul ideal pentru turismul de (...)
6 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Stejeris, Brasov (Brasov)
Amplasamentul pensiunii, pe drumul spre Poiana Brasov, usor accesibil, este ideal atat pentru cei care doresc sa viziteze obiectivele turistice ale  (...)

9 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Toscana, Brasov (Brasov)
Pensiunea Toscana va ofera cele mai noi si moderne facilitati si servicii de cazare, toate acestea intr-un stil clasic si elegant in apropierea cele (...)
19 camere
Cazare Brasov, Hotel Belvedere, Brasov (Brasov)
Situat la 2 Km de Brasov pe drumul Poienii , intr-un cadru natural de poveste, hotelul beneficiaza de panorama incantatoare, atat a Brasovului cat si (...)

7 camere
Cazare Brasov, 9 Suites, Brasov (Brasov)
In centrul orasului Brasov, incercuit de o luxurianta padure, apare aceasta surprinzatoare Residence unde rafinate Apartamente ofera confort, stil s (...)
3 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Arcadia, Brasov (Brasov)
Suntem BIO-Pensiune :  folosim substante din plante pentru vesela, pentru curatenia generala dar si pt Dvs.: geluri de dus, sapun lichid. Ne respect (...)

14 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Curtea Brasoveana, Brasov (Brasov)
Cu o locaţie istorică în Scheii Braşovului, cea mai veche parte a Braşovului, Curtea Braşoveană vă oferă cazare plăcută, modernă şi confortabilă, în (...)
9 camere
Cazare Brasov, Hotel Chambers and Charm, Brasov (Brasov)
Hotelul Chambers and Charms este situat pe drumul catre Poiana Brasov si ofera o priveliste minunata catre orasul Brasov. Pune la dispozitia oaspeti (...)

10 camere
Cazare Brasov, Residence Central, Brasov (Brasov)
RESIDENCE CENTRAL se află în Centrul Vechi al Braşovului, vis-a - vis de Biserica Neagră, la maxim 5 minute de mers pe jos la cele mai importante a (...)
7 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Old City, Brasov (Brasov)
Pensiunea Old City, asezata in Centrul Vechi, isi supune arhitectura exterioara linieii trasate de istorie, insa revigoreaza formele vechi prin culo (...)

Vezi toate posibilitatile de cazare in Brasov »

2
0