Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Posibilitati de cazare langa Biserica Sf. Nicolae Brasov. Hoteluri, vile si pensiuni in apropiere de Biserica Sf. Nicolae Brasov.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Ungaria
Ultima rezervare: acum 196 minute la Hajdúszoboszló

> > > > >

Cazare langa Biserica Sf. Nicolae Brasov

Mai jos gasiti o lista cu locuri de cazare in apropiere de Biserica Sf. Nicolae.
Lista cu hoteluri, pensiuni sau vile langa Biserica Sf. Nicolae a fost generata pe baza coordonatelor GPS si este orientativa. Va rugam verificati inainte de a face o rezervare pentru acest criteriu.

14 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Casa Cranta, Brasov (Brasov)
Casa Cranta este găzduită într-un mic castel proiectat în anul 1930, în stil arhitectural brâncovenesc, oferind vedere minun (...)
11 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Dolce Far Niente, Brasov (Brasov)
Un sfat prietenesc: nu judecati caltatea dupa pret! Avem cele mai ieftine tarife din centrul vechi al Brasovului, nu pentru ca nu am avea camere lux (...)

35 camere
Cazare Brasov, Hotel Pantex, Brasov (Brasov)
Bun venit in Brasov! Hotelul Pantex, o cladire noua si eleganta, este cea mai buna solutie pentru a cunoaste cel mai fascinant oras din Romania. La p (...)
24 camere
Cazare Brasov, Hostel Adabelle, Brasov (Brasov)
Hostel Adabelle din Brasov este alegerea ideala pentru turistii care calatoresc in regiune in scop de afaceri sau pentru relaxare, complexul fiind a (...)

15 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Andy, Brasov (Brasov)
Constructie modernã, inauguratã în anul 2005 si extinsa in 2012 cu fonduri europene. Pensiune clasificatã la categoria (...)
14 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Mony, Brasov (Brasov)
Pensiunea Mony este situata la o mica distanta de centrul vechi al Brasovului. Pensiunea este alcatuita din 14 camere duble, bucatarie utilata, grad (...)

5 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Casa Tepes, Brasov (Brasov)
Pensiunea Casa Tepes este situata in Centrul Brasovului, langa Teatrul Dramatic si dispune de 5 camere duble, dotate cu TV, minibar, balcon, baie p (...)

12 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Mury, Brasov (Brasov)
Situata in apropierea centrului vechi brasovean, cu o frumoasa vedere spre culmile Tampei si a colinei Warthe, intr-o zona nepoluata, pensiunea din v (...)
14 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Luiza, Brasov (Brasov)
Bine ati venit la Pensiunea Luiza din Brasov ! Va invitam in inima Transilvaniei pentru a descoperi lumea noastra si splendoarea peisajelor. Ofer (...)

Vezi toate posibilitatile de cazare in Brasov »

0
0