Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Posibilitati de cazare langa Cazinoul din Constanta Constanta. Hoteluri, vile si pensiuni in apropiere de Cazinoul din Constanta Constanta.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola

> > > > >

Cazare langa Cazinoul din Constanta

Mai jos gasiti o lista cu locuri de cazare in apropiere de Cazinoul din Constanta.
Lista cu hoteluri, pensiuni sau vile langa Cazinoul din Constanta a fost generata pe baza coordonatelor GPS si este orientativa. Va rugam verificati inainte de a face o rezervare pentru acest criteriu.

160 camere
Cazare Constanta, Hotel Ibis, Constanta (Constanta)
Hotelul Ibis Constanta este situat in partea centrala o orasului, chiar pe malul Marii Negre, in dreptul plajei Modern. Locatia a fost aleasa strat (...)
12 camere
Cazare Constanta, Vila Anticus, Constanta (Constanta)
 

18 camere
Cazare Constanta, Hotel Kleyn, Constanta (Constanta)
Hotel - Restaurant Kleyn se afla in Constanţa, pe str. Primaverii, nr 63 A, vis-a-vis de Stadionul de rugby - fotbal, foarte aproape de Complexul Ci (...)
26 camere
Cazare Constanta, Hotel Class, Constanta (Constanta)
Hotel “CLASS”*** ,imbina ideea unui hotel confortabil,plin de intimitate ,cu un design rafinat, raspunzand astfel tuturor cerintelor si  (...)

12 camere
Cazare Constanta, Pensiunea Casa Tomis, Constanta (Constanta)
Deschisa în vara anului 2005, vila” CASA TOMIS “a fost renovata cu mare atentie si grija respectand elementele si caracteristicile vremii de a (...)
2 camere
Cazare Constanta, Hotel Casa Domneasca by Turquoise Concept, Constanta (Constanta)
  Scaldata de valurile marii, Constanta este astazi rezultatul istoriei sale impresionante. De la colonia comerciala greceasca, cetatea romanaTomis, (...)

61 camere
Cazare Constanta, Hotel Megalos, Constanta (Constanta)
Amplasat in centrul orasului si doar la 500 m de malul marii, complexul de 3 stele Megalos Constanta este locatia ideala pentru un sejur relaxant pe (...)
16 camere
Cazare Constanta, Vila Min, Constanta (Constanta)
Vila Restaurant MIN Constanta Vila Restaurant Min este situata in Constanta in zona Delfinariu - Faleza Nord La 100 de metri de cea mai noua p (...)

Vezi toate posibilitatile de cazare in Constanta »

8
1