Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Impresii si pareri Biserica fortificată din Hărman Hărman. Vezi ce parere au cei care au vizitat Biserica fortificată din Hărman Hărman.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Grecia
Ultima rezervare: acum 7 minute la Hanioti

> > > > >

Impresii si pareri Biserica fortificată din Hărman

5.0
media celor
0 evaluari
Merita vizitat?
Nu trebuie ratat cu nici un pret

Ai fost aici? Publică părerea ta!

Arata primele evaluarile

Evaluat la 5.0 din 5
Baldur Knall (Worms-Germania) - 10.02.2011

1
1
Admir des 30 ani aceasta constructie,cladita de sasii din comuna Harman,biserica cladita de ordinul cistercensilor,cit si pastrarea acestei mosteniri de locatari actuali.

Evaluat la 5.0 din 5
Sergiu (Galati) - 29.12.2008

2
1
Este foarte frumos

Evaluat la 5.0 din 5
Harman (Brasov) - 28.10.2008

1
1
Ei bine e una dintre cele mai frumoase cetati din Transilvania . a fost construita in secolul al XV-lea . Zidul de incinta al cetatii are o forma ovala - asemanatoare cu cea de la biserica evanghelica din Prejmer fiind inalt de 12 metri si intarit cu sapte puternice turnuri de aparare, unele dotate cu orificii pentru turnarea de smoala topita asupra asediatorilor. Are a 2 orga ca marime din Brasov dupa cea de la Biserica Neagra . Este una dintre putinele cetati virgine , a fost atacata pana si de voievodul Moldovei in anul 1552.

Atentie! Informatiile prezentate in aceasta pagina reprezinta strict opiniile si parerile autorilor despre Biserica fortificată din Hărman si au fost publicate la cererea si cu acordul acestora. VIAROMANIA ® face toate eforturile pentru a elimina mesajele defaimatoare, calomnioase sau jignitoare si nu poate fi tras la raspundere pentru continutul acestei pagini.
0
0