Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Impresii si pareri Mănăstirea Prislop Silvaşu de Sus. Vezi ce parere au cei care au vizitat Mănăstirea Prislop Silvaşu de Sus.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 494 minute la Mamaia

> > > > >

Impresii si pareri Mănăstirea Prislop Silvaşu de Sus

5.0
media celor
0 evaluari
Merita vizitat?
Nu trebuie ratat cu nici un pret

Ai fost aici? Publică părerea ta!

Arata primele evaluarile

Evaluat la 5.0 din 5
Tarlea Vasile (Sat Valea Izvoarelor) - 06.01.2010

12
2
Am vizitat Manastirea Prislop cu ocazia parastasului de 20 de ani de la moartea Parintelui Arsenie Boca-Dumnezeu sa-l odihneasca.Am ramas profund impresionat de tot ce am vazut si am simtit in acea zi.Cu siguranta ca la vara ma voi intoarce sa vizitez din nou Manastirea Prislop.

Evaluat la 5.0 din 5
Valerica (Arad) - 18.11.2009

8
0
Inca o minune a lui Dumnezeu pentru noi pacatosii! Asta este Manastirea Prislop, datorita Parintelui Arsenie Boca! Parinte roaga-te pentru noi romanii.

Evaluat la 5.0 din 5
Tudor Gineta-Florentina (Fetesti) - 28.07.2009

10
3
Nu mi-am inchipuit vreodata ca o sa ajung la Prislop, desi le tot auzeam pe colegele mele vorbind de acest loc ; mi-am dorit din tot sufletul sa ajung , iar Dumnezeu mi-a aranjat in asa fel treburile incat am ajuns in acest locas sfant si nu voi regreta niciodata. E ceva de vis cum nu am gandit vreodata si se spune printre oameni ca daca parintele "te cere sa vi la el ...ajungi doar cu voia lui" ...si asa a si fost. Am plecat cu atata suflet spre acest loc si toate au mers bine desi am avut destule ispite dupa mine dar le-am dat la o parte si am primit binecuvantarea . Nimic in lumea asta nu se compara cu ceea ce simti cand ajungi la mormantul sfant. Multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns pe aceste meleaguri ale Prislopului si sa ma calauzeasca a mai ajunge si alta data cu bine.

Evaluat la 5.0 din 5
Elena Baltariu (Galati) - 19.07.2009

13
2
Da, am vizitat acest sfant loc in data de 8 iulie.Cred ca fiecare crestin ,asa cum si-ar dori Ierusalimul,asa trebuie sa-si doreasca si rugaciunea la mormantul Parintelui Arsenie. La catredrala din Alba -Iulia am gasit la pangar si Acatistul Parintelui si Paraclisul acestuia. Doamne ajuta celor care vor sa primeasca de la Sfantul Parinte alinare si ajutor!

Atentie! Informatiile prezentate in aceasta pagina reprezinta strict opiniile si parerile autorilor despre Mănăstirea Prislop si au fost publicate la cererea si cu acordul acestora. VIAROMANIA ® face toate eforturile pentru a elimina mesajele defaimatoare, calomnioase sau jignitoare si nu poate fi tras la raspundere pentru continutul acestei pagini.
49
12