Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Posibilitati de cazare langa Parc Aventura Brasov. Hoteluri, vile si pensiuni in apropiere de Parc Aventura Brasov.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 27 minute la Mamaia

> > > > >

Cazare langa Parc Aventura Brasov

Mai jos gasiti o lista cu locuri de cazare in apropiere de Parc Aventura.
Lista cu hoteluri, pensiuni sau vile langa Parc Aventura a fost generata pe baza coordonatelor GPS si este orientativa. Va rugam verificati inainte de a face o rezervare pentru acest criteriu.

5 camere
Cazare Brasov, Casa Dealul Melcilor, Brasov (Brasov)
Situat la poalele Tampei, orasul Brasov este un renumit centru istoric. Farmecul orasului consta nu numai in imprejurimile deosebite ce merita a fi  (...)
20 camere
Cazare Brasov, Grand Hotel, Brasov (Brasov)
Fie ca va bucurati de o vacanta sau pur si simplu incercati sa evadati din viata cotidiana, Grand Hotel va ofera camere cu un design unic si un confo (...)

20 camere
Cazare Timişu de jos, Hotel All Times, Timişu de jos (Brasov)
Hotel All Times este unul dintre cele mai recente hoteluri deschise la intrare in Brasov dinspre Predal fiind la granita dintre vacanta si afaceri p (...)
6 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Ursu, Brasov (Brasov)
Pensiunea Ursu este situata intr-o zona linistita, in cartierul Racadau. Pensiunea este alcatuita din cinci camere duble si o camera tripla, bucatar (...)

6 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Pompi, Brasov (Brasov)
Pensiunea Pompi * * * Cartier Racadau (valea Cetatii), Brasov Pensiunea Pompi va asteapta cu tarife incepand de la 83 lei/camera doubla. Situata la (...)
8 camere
Cazare Brasov, Hotel Astra, Brasov (Brasov)
Inconjurat de paduri, Hotelul Astra este situat la intrarea in orasul Brasov, din directia Bucuresti, la mai putin de 4 km de gara orasului si 10 mi (...)

6 camere
Cazare Brasov, Vila Twins Apart Hotel, Brasov (Brasov)
Twins Apart Hotel este o vila noua, de 4 stele cu o arhitectura moderna si rafinata, ce ofera oaspetilor confort, accesibilitate si un ambient gener (...)
33 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Casa Ezio, Brasov (Brasov)
Situata intr-o zona inconjurata de masivul Piatra Mare si muntii Postavaru, ce alcatuiesc impreuna grupul de munti ai Barsei, situati langa versantul (...)

17 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Floarea Soarelui, Brasov (Brasov)
Situata la numai 5 minute de centrul civic si la 2 km de DN1, Pensiunea Floarea Soarelui ofera atat turistilor cat si celor veniti in interes de af (...)
1 camere
Cazare Brasov, Apartament Andu, Brasov (Brasov)
Apartamentul este situat la aproximativ 5 km fata de Gara Brașov sau de centrul Brasovului, intr-o zona de interes a orasului Brasov, in apropierea  (...)

Vezi toate posibilitatile de cazare in Brasov »

7
3