Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Posibilitati de cazare langa Castelul Peleş Sinaia. Hoteluri, vile si pensiuni in apropiere de Castelul Peleş Sinaia.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 411 minute la Saturn

> > > > >

Cazare langa Castelul Peleş Sinaia

Mai jos gasiti o lista cu locuri de cazare in apropiere de Castelul Peleş.
Lista cu hoteluri, pensiuni sau vile langa Castelul Peleş a fost generata pe baza coordonatelor GPS si este orientativa. Va rugam verificati inainte de a face o rezervare pentru acest criteriu.

11 camere
Cazare Sinaia, Pensiunea Maria, Sinaia (Prahova)
Pensiunea Maria este situata ULTRACENTRAL,pe strada Octavian Goga 1A (SENS UNIC),cum veniti dinspre Bucuresti,dupa Hotel Sinaia,stanga 50 metri din (...)
26 camere
Cazare Sinaia, Hotel Regal 1880, Sinaia (Prahova)
Hotel Regal 1880 este localizat in parcul central Dimitrie Ghica din statiunea Sinaia, in imediata apropiere de Cazino, Manastirea Sinaia si hotelur (...)

177 camere
Cazare Sinaia, Hotel Rina Sinaia, Sinaia (Prahova)
Hotel Rina Sinaia va ofera sansa de a experimenta confortul desavarsit in centrul statiunii Sinaia, punandu-va la dispozitie 243 de camere clasifica (...)
5 camere
Cazare Sinaia, Vila Ileana, Sinaia (Prahova)
Ai  mai  fost aici?  Semneaza in cartea de oaspeti si spunele si celorlalti cum a fost!  Ce ti-a placut ?  ce nu ti-a placut?  VA ASTEPTAM   

177 camere
Cazare Sinaia, New Montana Hotel & SPA, Sinaia (Prahova)
Localizare în inima oraşului Sinaia, un mic resort de munte şi ski,Hotelul New Montana este destinaţia ideală pentru recreere şi pentru întâlniri d (...)
8 camere
Cazare Sinaia, Pensiunea Casa Iannis, Sinaia (Prahova)
Casa Iannis este situata in Orasul Regilor, Sinaia, pe drumul catre cota 1400, in apropierea fostului Restaurant Furnica, la mijlocul distantei dint (...)

16 camere
Cazare Sinaia, Vile Lucia, Sinaia (Prahova)
La poalele Muntelui Furnica se afla Complexul de 4 stele VILELE LUCIA . Este locul ideal pentru petrecerea weekend-urilor si a vacantelor intr-o oaz (...)

10 camere
Cazare Sinaia, Vila Casa Galbenă, Sinaia (Prahova)
Vila Casa Galbena este situata in cartierul Platou Izvor, intr-o zona linistita, in apropierea hotelului Mara, la aproximativ 150 de metri distanta  (...)
6 camere
Cazare Sinaia, Casa Wenge, Sinaia (Prahova)
Situata intr-o zona linistita si intr-un cadru montan deosebit, in centrul Perlei Carpatilor, langa Biserica SF. Ilie, Casa Wenghe este o destinatie  (...)

Vezi toate posibilitatile de cazare in Sinaia »

16
8