Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Posibilitati de cazare langa Parcul Eroilor 1989 Brasov. Hoteluri, vile si pensiuni in apropiere de Parcul Eroilor 1989 Brasov.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 16 minute la Baile Felix

> > > > >

Cazare langa Parcul Eroilor 1989 Brasov

Mai jos gasiti o lista cu locuri de cazare in apropiere de Parcul Eroilor 1989.
Lista cu hoteluri, pensiuni sau vile langa Parcul Eroilor 1989 a fost generata pe baza coordonatelor GPS si este orientativa. Va rugam verificati inainte de a face o rezervare pentru acest criteriu.

14 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Luiza, Brasov (Brasov)
Bine ati venit la Pensiunea Luiza din Brasov ! Va invitam in inima Transilvaniei pentru a descoperi lumea noastra si splendoarea peisajelor. Ofer (...)

12 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Mury, Brasov (Brasov)
Situata in apropierea centrului vechi brasovean, cu o frumoasa vedere spre culmile Tampei si a colinei Warthe, intr-o zona nepoluata, pensiunea din v (...)
83 camere
Cazare Brasov, Hotel Coroana, Brasov (Brasov)
Hotel Coroana are un aer special si o istorie fascinanta. In anul 1910 era primul hotel modern deschis in Brasov. Primul cerc literar din oras a fos (...)

92 camere
Cazare Brasov, Hotel Capitol, Brasov (Brasov)
Hotel Capitol, clasificat cu trei stele de Ministerul Turismului din Romania, face parte din "Grupul Aro Palace" fiind unul din cele mai bine poziti (...)
35 camere
Cazare Brasov, Hotel Pantex, Brasov (Brasov)
Bun venit in Brasov! Hotelul Pantex, o cladire noua si eleganta, este cea mai buna solutie pentru a cunoaste cel mai fascinant oras din Romania. La p (...)

1 camere
Cazare Brasov, Garsoniera  Antonella, Brasov (Brasov)
Dispunem de o garsoniera cu acces separat situata intr-o curte cu aspect medieval, este o constructie noua si dotata la standarde moderne de calitat (...)
9 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Italiana, Brasov (Brasov)
Asezata in centrul istoric al Brasovului (principalul oras turistic din Romania), intr-o superba cladire declarata monument istoric, PENSIUNEA ITALI (...)

14 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Casa Cranta, Brasov (Brasov)
Casa Cranta este găzduită într-un mic castel proiectat în anul 1930, în stil arhitectural brâncovenesc, oferind vedere minun (...)
7 camere
Cazare Brasov, Casa Postavarului, Brasov (Brasov)
Va asteptam la CASA POSTAVARULUI, situata in centrul istoric, pe str. Postavarului nr. 54 , la doar 2 min de Piata Sfatului si Biserica Neagra. Ca (...)

Vezi toate posibilitatile de cazare in Brasov »

0
0