Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Impresii si pareri Manastirea Cetatuia lui Negru Voda Cetăţeni. Vezi ce parere au cei care au vizitat Manastirea Cetatuia lui Negru Voda Cetăţeni.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 150 minute la Covasna

> > > > >

Impresii si pareri Manastirea Cetatuia lui Negru Voda Cetăţeni

4.0
media celor
1 evaluari
Merita vizitat?
Aveti ce vedea, merita o vizita

Ai fost aici? Publică părerea ta!

Arata primele evaluarile

Evaluat la 4.0 din 5
Lili (Bucuresti) - 26.05.2013

1
2
Cum as putea sa vizitez aceste locuri fara sa am contact cu acei tigani? Ce alte posibilitati sunt.

Evaluat la 1.0 din 5
Mihai (Bucuresti) - 14.05.2011

3
0
Asa cum zicea si Petrica, problema sunt tiganii in numar mare de la locatia unde trebuie sa-ti lasi masina ca sa poti urca pana la manastire pe munte. Noi ne-am lasat de vizitat manastirea cand am vazut in ce satra de tigani trebuie sa-ti lasi masina! Nu de alta, dar mai aveam nevoie de ea, complet echipata si aveam sentimentul ca s-ar putea sa nu o mai gasim asa! Poate autoritatile vor lua masuri si sa asigure macar o parcare pazita la obiectivele turistice, mai ales daca vor sa vina si strainii pe acolo!

Evaluat la 4.0 din 5
Petrica Grigore (Bucuresti) - 09.05.2010

6
0
Frumusetea locului contrasteaza cu localnicii, majoritatea de etnie rroma, care au un stil de cersit agresiv. Daca ai nesansa sa traversezi asezarea lor in drum spre sfanta manastrire, nu exagerez daca spun ca poti fi jefuit. Nu cred ca se preteaza la violente fizice dar inchipuiti-va inconjurati de zeci de tiganusi majoritatea cu varste intre 7-14 ani care nu se lasa pana nu le dai cate ceva. Si, daca cedezi si apuci sa dai ceva unuia dintre ei, vei fi considerat darnic si nu vei fi lasat ce catre restul pustilor care isi revendica si ei parte lor. Deci, atentie, evitati pe cat posibil acel sat.

Evaluat la 5.0 din 5
Ana (Bucuresti) - 11.11.2009

3
2
Este un colt de rai chiar daca urcusul e anevoios.Dorinta mea este sa ajung iar aici cu toata familia mea ,dar nu prea stiu cum. ESTE SUPERB

Evaluat la 5.0 din 5
Vezure Ion Eduard (Targu Jiu) - 27.06.2009

2
1
Este un loc extraordinar ..un loc folosit pentru prima data de Daci...un loc al purificarii si al sacrificiului suprem.Este un loc in care se spune ca daca mergi cu sufletul impacat si linistit si iti pui o dorinta...se realizeaza.Eu personal am fost de multe ori acolo si mereu merg cu foarte multa placere si bucurie...merita

Evaluat la 5.0 din 5
Ionescu Maria (Crangurile De Sus) - 04.06.2009

5
1
Cetatuia este locul unde te simti mai aproape de cer,unde esti ocrotit de iubirea lui Dumnezeu si mangaiat de mana calda a Maicii Domnului.Si unde esti ascultat...,iar rugaciunile si cele spre trebuinta se implinesc!

Atentie! Informatiile prezentate in aceasta pagina reprezinta strict opiniile si parerile autorilor despre Manastirea Cetatuia lui Negru Voda si au fost publicate la cererea si cu acordul acestora. VIAROMANIA ® face toate eforturile pentru a elimina mesajele defaimatoare, calomnioase sau jignitoare si nu poate fi tras la raspundere pentru continutul acestei pagini.
7
1