Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Impresii si pareri Biserica Adormirea Maicii Domnului din Totoreni Tărcaia. Vezi ce parere au cei care au vizitat Biserica Adormirea Maicii Domnului din Totoreni Tărcaia.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Bulgaria
Ultima rezervare: acum 38 minute la Albena

> > > > >

Impresii si pareri Biserica Adormirea Maicii Domnului din Totoreni Tărcaia

5.0
media celor
0 evaluari
Merita vizitat?
Nu trebuie ratat cu nici un pret

Ai fost aici? Publică părerea ta!

Arata primele evaluarile

Evaluat la 5.0 din 5
Oana (Oradea) - 23.04.2010

0
0
Biserica veche din Totoreni este superba, este de fapt emblema acelor locuri. Este unica in felul ei. In jurul se strang in fiecare an la Drostele, sau altfel spus la Pastile Mortilor toti cei care nu au uitat sa-si mai pomeneasca parintii, bunicii sau chiar strabunicii... merita vazut acest loc!!!!

Evaluat la 5.0 din 5
Dani (Dani04rapid) - 15.04.2010

0
1
o biserica foarte frumoasa care meruta vazuta. langa s-a cosruit una noua o adevarata catedrala. satele sunn langa crisul negru si langa codru moma asa ca este ce vedea mergeti la baleni si totoreni

Atentie! Informatiile prezentate in aceasta pagina reprezinta strict opiniile si parerile autorilor despre Biserica Adormirea Maicii Domnului din Totoreni si au fost publicate la cererea si cu acordul acestora. VIAROMANIA ® face toate eforturile pentru a elimina mesajele defaimatoare, calomnioase sau jignitoare si nu poate fi tras la raspundere pentru continutul acestei pagini.
3
0