Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Posibilitati de cazare langa Prima Şcoală Româneasca Brasov. Hoteluri, vile si pensiuni in apropiere de Prima Şcoală Româneasca Brasov.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 5 minute la Baile Herculane

> > > > >

Cazare langa Prima Şcoală Româneasca Brasov

Mai jos gasiti o lista cu locuri de cazare in apropiere de Prima Şcoală Româneasca.
Lista cu hoteluri, pensiuni sau vile langa Prima Şcoală Româneasca a fost generata pe baza coordonatelor GPS si este orientativa. Va rugam verificati inainte de a face o rezervare pentru acest criteriu.

14 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Curtea Brasoveana, Brasov (Brasov)
Cu o locaţie istorică în Scheii Braşovului, cea mai veche parte a Braşovului, Curtea Braşoveană vă oferă cazare plăcută, modernă şi confortabilă, în (...)
9 camere
Cazare Brasov, Hotel Chambers and Charm, Brasov (Brasov)
Hotelul Chambers and Charms este situat pe drumul catre Poiana Brasov si ofera o priveliste minunata catre orasul Brasov. Pune la dispozitia oaspeti (...)

7 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Old City, Brasov (Brasov)
Pensiunea Old City, asezata in Centrul Vechi, isi supune arhitectura exterioara linieii trasate de istorie, insa revigoreaza formele vechi prin culo (...)
6 camere
Cazare Brasov, Hostel Kismet Dao, Brasov (Brasov)
Ideal pentru distracţie şi relaxare, Kismet Dao Hostel e situat în zona Centru oraş Braşov din Brașov. De aici, oaspeţii se pot bucura de acce (...)

7 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Casa Cristina, Brasov (Brasov)
Dacã esti amator de pitoresc, trebuie sã-l cauti in Schei la Poalele Tâmpei, nu departe de centrul istoric al Brasovului, î (...)
43 camere
Cazare Brasov, Hotel Kolping, Brasov (Brasov)
Aflat la poalele Tampei, in Centrul Vechi al orasului, la o distanta de 800 m de Biserica Neagra, hotelul nostru este locul ideal pentru turismul de (...)

6 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Stejeris, Brasov (Brasov)
Amplasamentul pensiunii, pe drumul spre Poiana Brasov, usor accesibil, este ideal atat pentru cei care doresc sa viziteze obiectivele turistice ale  (...)
9 camere
Cazare Brasov, Pensiunea Toscana, Brasov (Brasov)
Pensiunea Toscana va ofera cele mai noi si moderne facilitati si servicii de cazare, toate acestea intr-un stil clasic si elegant in apropierea cele (...)

19 camere
Cazare Brasov, Hotel Belvedere, Brasov (Brasov)
Situat la 2 Km de Brasov pe drumul Poienii , intr-un cadru natural de poveste, hotelul beneficiaza de panorama incantatoare, atat a Brasovului cat si (...)

Vezi toate posibilitatile de cazare in Brasov »

3
0