Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Impresii si pareri Prima Şcoală Româneasca Brasov. Vezi ce parere au cei care au vizitat Prima Şcoală Româneasca Brasov.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 65 minute la Baile Olanesti

> > > > >

Impresii si pareri Prima Şcoală Româneasca Brasov

5.0
media celor
0 evaluari
Merita vizitat?
Nu trebuie ratat cu nici un pret

Ai fost aici? Publică părerea ta!

Arata primele evaluarile

Evaluat la 5.0 din 5
Malina (Bucuresti) - 09.11.2009

3
0
Am vizitat muzeul pe 8 noiembrie, 2009. Absolut incantator, de la cartile nepretuite pana la bancutele lui Anton Pann. Domnul preot este o enciclopedie ambulanta, are harul povestirii, un om minunat care stie sa ajunga la sufletul fiecaruia dintre vizitatori. Bravo!

Evaluat la 5.0 din 5
Mihai Alexandra (Sacele) - 28.09.2009

2
0
e ce mai frumos muzeu pe care la-m vazut

Evaluat la 5.0 din 5
Iulia Zamfirescu (Bucuresti) - 04.06.2009

2
2
Merita vazut

Evaluat la 5.0 din 5
Lothar (Nã¼rnberg) - 24.09.2008

25
1

Cele scrise pina acuma aici ptr. acest obiect pot confirma pedeplin. Noi am nimerit intr-o Duminica dupa ce Preotul Olteanu chiar terminase o cununie. D-lui imediat ne-a prezentat in amanunt muzeul, baiatulului nostru, intr-o germana foarte buna. Este de admirat felul dinsului de a face pe ghidul si in mai multe limbi deodata. Pacat numai ca, dinsul nu este sprijinit in cercetarea archivei si trebuie sa se zbata destul de singur prin documentele necercetate. Nu plecati din Brasov vara a fi vizitat acest "minimuzeu"!!!

Evaluat la 5.0 din 5
Calin Pasere (Targoviste) - 21.05.2008

35
1
Intr-adevar unul dintre putinele muzee in care poti sta de vorba cu un ghid in adevaratul sens al cuvantului.In limbi straine sau despre aproape orice subiect care priveste istoria, tipografia, sau obiceiurile din partea locului.Un obiectiv care sub nici o forma nu trebuie ratat daca ajungeti prin Brasov. P.S. Daca cumva este lacatul pe usa intrebati la biserica de Preotul Olteanu si cu siguranta va iesi dintre arhivele pe care inca le studiaza de zor pt. a va povesti o infima bucatica din enciclopedia pe care o cunoaste.

Evaluat la 5.0 din 5
Georgiana Banciu (Brasov) - 20.02.2008

34
2
Chiar nu trebuie ratat acest obiectiv turistic!!!!Informatiile pe care le primim de la Preotul Vasile Olteanu(care este si ghid) sunt unice.Asa ca ,dragi colegi ghizi(si nu numai) introduceti in traseul vostru si acest obiectiv .Va asteptam la Brasov!:-)

Atentie! Informatiile prezentate in aceasta pagina reprezinta strict opiniile si parerile autorilor despre Prima Şcoală Româneasca si au fost publicate la cererea si cu acordul acestora. VIAROMANIA ® face toate eforturile pentru a elimina mesajele defaimatoare, calomnioase sau jignitoare si nu poate fi tras la raspundere pentru continutul acestei pagini.
3
0