Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Posibilitati de cazare langa Mănăstirea Predeal Predeal. Hoteluri, vile si pensiuni in apropiere de Mănăstirea Predeal Predeal.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 80 minute la Mamaia

> > > > >

Cazare langa Mănăstirea Predeal

Mai jos gasiti o lista cu locuri de cazare in apropiere de Mănăstirea Predeal.
Lista cu hoteluri, pensiuni sau vile langa Mănăstirea Predeal a fost generata pe baza coordonatelor GPS si este orientativa. Va rugam verificati inainte de a face o rezervare pentru acest criteriu.

19 camere
Cazare Predeal, Pensiunea Darius, Predeal (Brasov)
Complexul Darius 3***se afla in Predeal, Str. Caprioarei #22. Situat la 5 minute de mers de centrul orasului Predeal intr-o zona rezidentiala, compl (...)
7 camere
Cazare Predeal, Vila Cosma, Predeal (Brasov)
Vila Andu, se afla intr-un cadru natural deosebit, pe Piciorul Olaresei, la 150 m de liziera padurii(versantul vestic al muntelui Clabucet). Pozitiona (...)

5 camere
Cazare Predeal, Luxury Rooms Mythos, Predeal (Brasov)
Mythos Mountain View Resort - Spirit of Greece. . . Luxury & Romantic Rooms. Designed by Kristo Papachristou - Greece - Boutique Hotel Concept. Bi (...)
10 camere
Cazare Predeal, Pensiunea Casa Denis, Predeal (Brasov)
Pensiunea Casa Denis este data in folosinta in 09. 2013 si este situata in Predeal pe drumul spre Manastirea Sfantul Nicolae intr-o zona inconjurata (...)

6 camere
Cazare Predeal, Pensiunea Dana, Predeal (Brasov)
Va place muntele si zapada? Va place P R E D E A L U L? Va doriti o vacanta plina de distractii, departe de grijile cotidiene?            Pens (...)
6 camere
Cazare Predeal, Vila Amira, Predeal (Brasov)
  Cu totii asteptam cu nerabdare weekend-ul sau concediul sa evadam din aglomeratia si poluarea oraselor. Si ce e mai potrivit pentru cateva zile  (...)

12 camere
Cazare Predeal, Pensiunea Crescent, Predeal (Brasov)
Pensiunea Crescent este situata in Predeal, Soseaua Nationala nr.81, in imediata apropiere de intersectia cu drumul spre Paraul Rece. 
11 camere
Cazare Predeal, Vila Vitalis, Predeal (Brasov)
Vila are 12 camere mari de diferite marimi. Doua camere au veranda proprie. Fiecare camera este dotata cu un pat dublu, televizor si baie proprie cu (...)

16 camere
Cazare Predeal, Vila Maria, Predeal (Brasov)
Pensiunea Maria Predeal ***, 15 locuri in 6 camere cu baie proprie tv si dvd, sufragerie de 70 mp, cu semineu functional pe lemn si bar, bucatarie a (...)
16 camere
Cazare Predeal, Pensiunea Cota 1200, Predeal (Brasov)
Ne permitem sǎ vǎ provocǎm simturile printr-o propunere ineditǎ de turism si relaxare la Cota 1200 Predeal. Cota 1200 este un proiect special care (...)

Vezi toate posibilitatile de cazare in Predeal »

0
1