Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Posibilitati de cazare langa Plaja din Vama Veche Vama Veche. Hoteluri, vile si pensiuni in apropiere de Plaja din Vama Veche Vama Veche.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 208 minute la Brasov

> > > > >

Cazare langa Plaja din Vama Veche Vama Veche

Mai jos gasiti o lista cu locuri de cazare in apropiere de Plaja din Vama Veche.
Lista cu hoteluri, pensiuni sau vile langa Plaja din Vama Veche a fost generata pe baza coordonatelor GPS si este orientativa. Va rugam verificati inainte de a face o rezervare pentru acest criteriu.

8 camere
Cazare Vama Veche, Pensiunea Mac, Vama Veche (Constanta)
Pensiunea Mac *** - Vama Veche Unitate de cazare pentru toate categoriile de turisti , Pensiunea Mac este situata intre 2 Mai si Vama Veche pe par (...)
9 camere
Cazare Vama Veche, Vila Dini, Vama Veche (Constanta)
Situata chiar pe malul marii, Vila Dini ** intruneste toate conditiile unui concediu de vis: plaja, mare, relaxare, distractie! Constructia noua, cu  (...)

18 camere
Cazare Vama Veche, Hostel Bazart, Vama Veche (Constanta)
Hostelul BazArt este situat in Complexul BIBI din Vama Veche, pe aleea principala spre mare, la numai 50 m de plaja. Este construit din lemn, cu o l (...)

16 camere
Cazare Vama Veche, Casa Ana Maria, Vama Veche (Constanta)
Casa Ana Maria este situata in centru, la 20 de metri de plaja, inagurata la 1 iunie 2011. Cele 10 camere sunt dotate cu baie proprie, apa calda 2 (...)
6 camere
Cazare Vama Veche, Casa Double M, Vama Veche (Constanta)
Liniste si verdeata in Vama Veche? Da, se poate! Pozitionată excelent pentru a ajunge pe plaja in 3 minute (150m), la intrare in Vamă p (...)

26 camere
Cazare Vama Veche, Hotel Jakuzzi, Vama Veche (Constanta)
Hotelul Jakuzzi este situat in inima localitatii Vama Veche, la numai 150 m de plaja, intr-o oaza de liniste si relaxare, intr-o realitate ludica c (...)
20 camere
Cazare Vama Veche, Hotel Sea Star, Vama Veche (Constanta)
SeaStar HOSTEL 3 * este cel mai nou hostel din Vama Veche,este inaugurat o dată cu deschiderea sezonului estival 2011, fiind unul din cele mai confo (...)

12 camere
Cazare Vama Veche, Casa Sunshine, Vama Veche (Constanta)
Situata la aproximativ 200 de metri de plaja, Casa Sunshine este locatia perfecta pentru vacanta dumneavoastra. Dispunand de 2 etaje, dintre car (...)
33 camere
Cazare Vama Veche, Vila Albatros, Vama Veche (Constanta)
Vila Albatros este situata la 5 minute de plaja(250 m),intr-o zona linistita , unde zgomotul teraselor nu razbate.Camerele vilei sunt spatioase, rac (...)

Vezi toate posibilitatile de cazare in Vama Veche »

0
0