Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Posibilitati de cazare langa Plaja Belona Eforie Nord. Hoteluri, vile si pensiuni in apropiere de Plaja Belona Eforie Nord.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 24 minute la Saturn

> > > > >

Cazare langa Plaja Belona Eforie Nord

Mai jos gasiti o lista cu locuri de cazare in apropiere de Plaja Belona.
Lista cu hoteluri, pensiuni sau vile langa Plaja Belona a fost generata pe baza coordonatelor GPS si este orientativa. Va rugam verificati inainte de a face o rezervare pentru acest criteriu.

15 camere
Cazare Eforie Nord, Pensiunea Colonial, Eforie Nord (Constanta)
Amplasament: Pensiunea Colonial *** este amplasata in Eforie Nord , la intrarea dinspre Constanta, la max. 10 min. de mers pe jos se afla ce (...)
14 camere
Cazare Eforie Nord, Vila Casa cu Lei, Eforie Nord (Constanta)
Vila CASA CU LEI *** Eforie Nord - la dispozitia Dumneavoastra in orice anotimp - ------------------------------------------------------------ (...)

21 camere
Cazare Eforie Nord, Vila Diandra, Eforie Nord (Constanta)
Situat în centrul staţiunii Eforie Nord, la 200 m de plajă, Hotelul Diandra oferă o terasă de vară cu zonă de relaxare. De asemenea, veţi găsi (...)
16 camere
Cazare Eforie Nord, Vila Adrian, Eforie Nord (Constanta)
Vila este amplasata la doar 150 de metri de plaja.Zona  Belona-Debarcader.Vila este incalzita de o centrala termica,apa calda non stop-caldura (calo (...)

6 camere
Cazare Eforie Nord, Vila Casa Mea, Eforie Nord (Constanta)
Vila Casa Mea, situata in cartier Peco din Eforie Nord, la aproximativ 500 m de faleza(aprox 5-7 min de mers lejer pe jos), ofera cazare in camere d (...)
4 camere
Cazare Eforie Nord, Vila Francisc, Eforie Nord (Constanta)
VILA FRANCISC este situata in zona ultracentrala a statiunii Eforie Nord aproape de plaja (150 m), de centrul comercial (150 m), vis a vis de Teat (...)

7 camere
Cazare Eforie Nord, Vila Meridian, Eforie Nord (Constanta)
VILA MERIDIAN ofera conditii de cazare deosebite. Se afla la 5 minute de mers pe jos pana la Plaja Acapulco, Centrul Statiunii si Clinica Grand.  (...)
14 camere
Cazare Eforie Nord, Vila Trandafir, Eforie Nord (Constanta)
Situata in zona Grand, la 5 min. De plaja si la 5 min. De centru, Vila Trandafir ofera cazare in 16 camere cu acces la 8 bai. Mentionez ca la fiecar (...)

16 camere
Cazare Eforie Nord, Hotel 333, Eforie Nord (Constanta)
Hotelul 333 este situat in centrul statiunii Eforie Nord, la 60 de metri de piata centrala si la doar 500 metri distanta de mare. Hotelul ocupa etaj (...)
12 camere
Cazare Eforie Nord, Vila Pretty Woman, Eforie Nord (Constanta)
Frumusete, distractie, relaxare, toate doar in orasul Eforie Nord. Ctitorita cu mai bine de un secol in urma, de catre Eforia Spitalelor-  (...)

Vezi toate posibilitatile de cazare in Eforie Nord »

73
34