Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Posibilitati de cazare langa Plaja din Jupiter Jupiter. Hoteluri, vile si pensiuni in apropiere de Plaja din Jupiter Jupiter.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Grecia
Ultima rezervare: acum 609 minute la Potos

> > > > >

Cazare langa Plaja din Jupiter

Mai jos gasiti o lista cu locuri de cazare in apropiere de Plaja din Jupiter.
Lista cu hoteluri, pensiuni sau vile langa Plaja din Jupiter a fost generata pe baza coordonatelor GPS si este orientativa. Va rugam verificati inainte de a face o rezervare pentru acest criteriu.

131 camere
Cazare Neptun, Hotel 2D Resort & SPA (Dobrogea si Sulina), Neptun (Constanta)
Situare: perpendicular pe malul marii, la o distanta de cca 300 m de aceasta Plaja: larga, nisipoasa, intrare lina in mare Dotari generale: cele 3 (...)
322 camere
Cazare Neptun, Hotel Romanta, Neptun (Constanta)
Situare: aproape de centrul statiunii, la 650 m de plajă. Plaja: în golf, semiindiguită, largă, nisipoasă, cu intrare lină în mare. Dotari generale (...)

55 camere
Cazare Neptun, Hotel Decebal, Neptun (Constanta)
Hotel Decebal din Neptun-Olimp isi intampina oaspetii cu una din cele mai avantajoase oferte de cazare de la malul marii, oferind un excelent raport (...)
242 camere
Cazare Neptun, Hotel Caraiman, Neptun (Constanta)
Situare: la aprox 600 m de plaja. Plaja: in golf, semiindiguita, larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare. Dotari generale: 242 camere duble repa (...)

90 camere
Cazare Neptun, Hotel Callatis, Neptun (Constanta)
Hotel Callatis este una din unitatile de cazare cele mai cautate din statiunea Neptun-Olimp datorita conditiilor bune si preturilor extrem de accesi (...)
230 camere
Cazare Jupiter, Hotel Cometa, Jupiter (Constanta)
Situare: în centrul statiunii, pe malul marii. Plaja: nisipoasa, cu intrare lina in mare, in golf indiguit. Dotari generale: 212 camere du (...)

117 camere
Cazare Neptun, Hotel Sara, Neptun (Constanta)
Hotel Sara din Neptun-Olimp, cunoscut turistilor pana in 2008 ca Hotel Midia, a fost complet renovat si modernizat, fiind incadrat in categoria unit (...)
100 camere
Cazare Jupiter, Hotel Olimpic, Jupiter (Constanta)
Complexul hotelier OLIMPIC, situat in statiunea JUPITER din sudul litoralului romanesc va ofera posibilitatea de a petrece o vacanta de neuitat la m (...)

223 camere
Cazare Jupiter, Hotel Meteor, Jupiter (Constanta)
Situare: in centrul statiunii Jupiter, intre hotelurile Cometa si Capitol, la 20 m de plaja. Dotari generale: restaurant -800 locuri, parcare prop (...)
3 camere
Cazare Neptun, Vila Andrada, Neptun (Constanta)
Situata la KM 0 al Neptunului, la doar 5 min. de mers pe jos pana la plaja, VILA ANDRADA (4 stele) a fost construita in anul 2006, dar pana in anul  (...)

Vezi toate posibilitatile de cazare in Neptun »

1
0