Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Cheile Bicazului Bicaz-Chei. Prezentare si informatii utile despre Cheile Bicazului Bicaz-Chei.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 4 minute la Mamaia

> > > > >

Cheile Bicazului Bicaz-Chei

Scor general: 5.0/5 din 1 evaluari

5.0/5
foarte super zona,merita vizitata , in statiune ca m skumpicel,dar am gasit un market in sat dupa ce coborati cheile bicazului mai parcurgegi 5 km si gasiti un market pe partea dreapta cu produse foarte ieftine .. cred ca se cheama markos aka va luati ce va (...)

Liviu, Ct (03.07.2012)

Cheile Bicazului, chei in Carpatii Orientali, pe valea raului Bicaz, facand legatura intre Transilvania si Moldova, are lungimea de 8 km (de la Lacu Rosu pana la satul Bicazul Ardelean). Cheile Bicazului atrag prin frumusetea lor numerosi turisti. Sunt strabatute de o sosea serpentina.


 Aflate doar la 3 km de statiune, acestea ofera privelisti de o rara frumusete. Peretii de calcar ai Cheilor Bicazului sunt un rezultat al fierestruirii lor de catre apele repezi ale Bicazului, dand impresia unor adevarate ziduri de cetate medievala; pe parcurs se pot admira "Piatra Altarului" - un masiv stancos de 1120 m altitudine, impresionant prin verticalitatea sa, al carui virf este tinta alpinistilor incercati; masivele stancoase "Piatra Pintestilor" (847 m) si "Piatra Arsitei" (835 m).

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!

Cheile Bicazului
Impresii de vacanta
Ai fost la Bicaz-Chei?
Publică-ți impresiile de vacanță!

Despre Bicaz-Chei

Informatii generale Istoric De la Marea Unire din 1918 şi până în anul 1933, localitatea Bicaz-Chei a făcut parte din comuna Bicazul-Ardelean. În anul 1933 aceasta se desprinde de vechea comună, formând o comună nouă, Bicaz-Chei, care avea în componenţa sa şi localitatea Dămuc. Aceasta însă se desprinde la rândul ei în anul 1937 formând comuna Dămuc. Prezentare Bicaz Chei Comuna este a [...]

6
1