Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Hotel Armatti Brasov. Tarife de cazare Hotel Armatti Brasov. Adresa si numere de telefon.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 261 minute la Mamaia

Hotel Armatti Brasov

Lunga 5, Brasov, judetul Brasov, Romania (vezi pe harta)

“Fiecare dintre noi consideră că cel mai important lucru la un pom îl reprezintă fructul, însă de fapt acesta este sămânţa.” (F.W. Nietzsche) 

Armatti înseamnă confort şi funcţionalitate. Aceasta este contribuţia noastră pentru o afacere puternică.Considerăm că relaţiile în mediul afacerilor sunt la fel de importante ca oamenii ce le conduc. Astfel misiunea noastră este să devenim partenerul de încredere pentru un business de succes.

Satisfacţia oaspeţilor noştri este dată de felul prin care ne arătam constant devotamentul: serviciile fără cusur, implicarea activă în dezvoltarea sănătoasă a business-urilor pe care aceştia le reprezintă şi loialitatea faţă de toţi oamenii de afaceri pe care ajungem să îi cunoaştem. Împreună suntem Business United.

Armatti este situat exact în centrul vechi al Braşovului, în locul cu cele mai faimoase locaţii ale oraşului. Este localizat lângă Parcul Central, aproape de Cetatea Braşovului şi la 5 minute de Piaţa Sfatului. Aici se găsesc cele mai diverse opţiuni culinare în numeroasele restaurante, cafenele şi pub-uri din apropierea străzii Republicii. Oaspeţii noştri au acces direct la zona cea mai activă dintre zidurile oraşului.

Hotelul Armatti stă în spaţiul modificat al unei clădiri ultracentrale pentru care am menţinut forma şi am redefinit funcţionalitatea. Am îmbunătăţit structura pentru a crea spaţii largi şi luminoase şi am restaurat faţada păstrând linia arhitecturală a clădirilor din vecinătate. Interiorul este conturat de linii şi forme bine definite ce asigură un parcurs organic în interiorul hotelului.

Fiecare din cele 30 de camere ale hotelului sunt amenajate pentru a îndeplini cele două funcţii imperative unei găzduiri ideale: confortul şi ergonomia. Spaţiile dumneavoastră personale au fost concepute pe un stil hibrid între dormitor şi birou, cu geamuri mari ce permit pătrunderea luminii naturale întreaga zi şi care ţin zumzetul oraşului afară în timpul nopţii. Camerele Armatti, alături de dotările fiecăreia garantează şederi plăcute şi productive.

  

Săli de conferinţă

Sala Boardroom Gantt

 (10 pers. )

Sala de conferinte

 (40 pers. )

Facilitati generale Hotel Armatti

Acces internet Acces internet Acces internet wireless Acces internet wireless Acces scaun cu rotile Acces scaun cu rotile
Aer conditionat Aer conditionat Bar Bar Camera de bagaje Camera de bagaje
Camere fumatori Camere fumatori Camere nefumatori Camere nefumatori Camere persoane cu dizabilitati Camere persoane cu dizabilitati
Informatii turistice Informatii turistice Lift Lift Lobby Lobby
Parcare Parcare Sala de conferinte Sala de conferinte Salon mic dejun Salon mic dejun
Servicii secretariat Servicii secretariat TV Living TV Living  

Dotari in camere Hotel Armatti

Acces internet Acces internet Aer conditionat Aer conditionat Baie proprie Baie proprie
Balcon Balcon Birou de lucru Birou de lucru Două paturi separate Două paturi separate
Minibar / Frigider Minibar / Frigider Pat dublu Pat dublu Seif Seif
Telefon Telefon TV TV Uscator de par Uscator de par

Activitati sportive si de relaxare Hotel Armatti

Centru de masaj Centru de masaj Sala de fitness Sala de fitness  

Modalitati de plata Hotel Armatti

MasterCard MasterCard VISA VISA  

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!

Catedrala Romano-Catolica

Despre Brasov

Brasov, numit in germana Kronstadt, se afla in inima Romaniei, situat in depresiunea cu acelasi nume, apartine gupei muntoase a Carpatilor Curburii. Oras resedinta de judet, Brasovul este vestit pentru activitatea turistica infloritoare, dar si datorita Festivalului International „Cerbul de Aur”, care avea loc in fiecare an in Piata Sfatului. Orasul Brasov este un melanj de stiluri arhitectonice, avand in vedere vechimea acestuia. D [...]

4
0

Contact proprietar

Telefon
0368
*** ***

Trimite mesaj

Ai o întrebare pentru proprietar? Trimite-i un mesaj! Dacă vrei să faci o rezervare fermă folosește
formularul de rezervare.

Numele tău

Orașul

Telefon

Email

Mesajul pt.proprietar

Bifează căsuța de mai jos

Trimite mesaj

Legaturi utile