Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Hanul Lui Ionut Satu Mare. Tarife de cazare Hanul Lui Ionut Satu Mare. Adresa si numere de telefon.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 323 minute la Saturn

Hanul Lui Ionut Satu Mare

Calea Odoreului 46/A, Satu Mare, judetul Satu Mare, Romania (vezi pe harta)

Complexul Hotel - Restaurant Hanul lui Ionut situat in Satu Mare , Calea Odoreului nr.46/A, la 300 m de Vama Interioara, in apropierea strandului termal din Satu Mare, este locul ideal unde se pot petrece clipe minunate si unde poti obtine odihna necesara cand va aflati in zona de nord-vest a tari.LA RESTAURANTUL HANULUI SE POT SERVI PRODUSE CULINARE TRADITIONALE TARANESTI SPECIFICE ZONEI SATMARULUI.CA LA MAMA ACASA. LA SFARSIT DE SAPTAMNA FORMATIA RESTAURANTULUI ,,HAIDUCII DE LA HAN,, VA VOR INCANTA CU MUZICA TRADITIONALA ROMANEASCA.
        Satu Mare este resedinta si cel mai mare oras al judetului Satu Mare si punct de frontiera cu Ungaria.
        Obiective turistice din judetul Satu Mare:

               Acas (DN 19 A, 38 km de Satu Mare): Izvoare cu apa minerala termala (46°C), bicarbonatata, sodica, hipotona, mineralizare totala 180 mg%; strand cu apa minerala termala; biserica in stil gotic construita in sec. XIII

              Apa (DN 19, 19 km + DN 1, C 18 km): casa memoriala dr. Vasile Lucaciu, monument de arhitectura populara specifica zonei Somesului inferior, din prima jumatate a sec. XIX; luciu de apă în suprafaţă de circa 90 ha - acesta a devenit un loc de agrement de interes local (ştrand, pescuit,campare). Calitatea deosebită a apei (apropiată de cea potabilă), întinderea luciului de apă, calitatea nisipului şi accesul în zonă deosebit de lesnicios (auto şi CF) au condus la amplificarea în ultimii ani a funcţiunii de agrement. Prin efort privat s-a amenajat o plajă publică, s-au realizat o serie de dotări de interes public (alimentaţie publică, căsuţe cazare, camping, duşuri, grupuri sanitare ) dar şi câteva case de vacanţă familiale. Vara mii de locuitori ai judeţelor Satu Mare şi Maramureş vin aici pentru aero-hidroterapie, ştrand, pescuit şi sporturi nautice.

             Ardud (DN 19 A, 20 km de Satu Mare): Ruinele cetatii Ardud (sec.XV) apartinând voievodului român Bartolomeu Dragfi, ruda lui Stefan cel Mare. Pe locul acesteia, Alexandru Karolyi a construit în anul 1630 un castel. Se pastreaza unul din turnuri, refacut în anul 1896, în stil neogotic.

             Carei (DN 19, 36 km de Satu Mare) orasul unde s-au desfasurat ultimele lupte de pe teritoriul Romaniei in cel de-al doilea razboi mondial. Obiective turistice: Monumentul ostasului roman, opera sculptorului Vida Geza; Muzeul orasului instalat in Castelul familiei Karolyi construit la sfarsitul secolului XVIII si inconjurat de un valoros parc dendrologic; in prezent aici functioneaza o tabara de echitatie, iar trasura existenta poate fi inchiriata pentru diferite ocazii; cladiri medievale,sedii ale breslelor mestesugaresti; ateliere de ceramica si artizanat. Localitatea este in acelasi timp si statiune sezoniera (160 m altitudine) cu factori terapeutici: ape minerale hipotone, termale (52°C), clorurate, iodurate, bicarbonatate, sodice, calcice, magneziene, mineralizare totala 4 804,8 mg%; instalatii pentru cura; bazine descoperite, cu apa minerala termala.

 

           Satu Mare – municipiu resesinta de judet -ofera o serie de atractii pentru vizitatori

                      Muzeul judetean cuprinde sectii de arheologie, istorie, etnografie si arta populara (sectie amenajata intr-o cladire construita in sec. XVIII in stil neogotic si baroc, declarata monument istoric).

                      Muzeul de arta: Cladire construita in a doua jumatate a sec. al XIX – lea, in stil neogotic, cumparata in 1798 si modificata ulterior de baronul Vecsey, cunoscuta fiind si sub numele de “Casa Vecsey”,adaposteste acum sectia de arta a Muzeului Judetean.

                      Catedrala Romano-Catolica - construita intre anii 1786-1798, in stil neoclasic, are un portal monumental, cu fronton atic sustinut pe sase coloane cu capiteluri corintice. Cladirea hotelului Dacia (Piata Libertatii), datand din 1911, remarcabila prin stilul arhitectonic (Secession).

                      Filarmonica - cladirea filarmonicii este o aripa a hotelului Dacia. A fost construita in 1902, pe locul vechii Primarii a orasului, in stil secession. Sala de concerte, renumita pentru acustica sa, are o capacitate de 320 locuri.

                      Turnul pompierilor dominand imprejurimile zonei vechi a orasului, este o constructie datand din anul 1904.

Facilitati generale Hanul Lui Ionut

Acces internet Acces internet Acces internet wireless Acces internet wireless Acces scaun cu rotile Acces scaun cu rotile
Bar Bar Bucatarie comuna Bucatarie comuna Camere fumatori Camere fumatori
Camere nefumatori Camere nefumatori Camere persoane cu dizabilitati Camere persoane cu dizabilitati Frigider Frigider
Gradina / Curte Gradina / Curte Gratar în curte Gratar în curte Încălzire centrală Încălzire centrală
Parcare Parcare Restaurant propriu Restaurant propriu Sala de conferinte Sala de conferinte
Terasa Terasa   

Dotari in camere Hanul Lui Ionut

Acces internet Acces internet Baie proprie Baie proprie Două paturi separate Două paturi separate
Pat dublu Pat dublu TV TV  

Modalitati de plata Hanul Lui Ionut

USD & EUR USD & EUR   

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!

Despre Satu Mare

Satu Mare (maghiară: Szatmárnémeti, germană: Sathmar, vechea denumire românească: Sătmar) este reşedinţa şi cel mai mare oraş al judeţului Satu Mare, România. Istoric Descoperirile arheologice din Ţara Oaşului, Ardud, Medieş, Homorod, Lazuri etc. au scos la lumină o mulţime de dovezi privind aşezările din epoca pietrei şi a bronzului; există, de asemenea, dovezi privind continuitatea locuirii acestor ţinuturi de căt [...]

0
0

Contact proprietar

Telefon
0361
*** ***

Mobil
0744
*** ***

Fax
0361
*** ***

http://www.hanionut.ro

Trimite mesaj

Ai o întrebare pentru proprietar? Trimite-i un mesaj! Dacă vrei să faci o rezervare fermă folosește
formularul de rezervare.

Numele tău

Orașul

Telefon

Email

Mesajul pt.proprietar

Bifează căsuța de mai jos

Trimite mesaj

Legaturi utile