Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Pensiunea Tempo Targu Mures. Tarife de cazare Pensiunea Tempo Targu Mures. Adresa si numere de telefon.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 735 minute la Neptun

Pensiunea Tempo Targu Mures

Morii 27, Targu Mures, judetul Mures, Romania (vezi pe harta)

Totul a inceput in anul 1997, cand pensiunea Tempo si-a deschis portile sub forma unei pensiuni cu 8 camere si a unui mic restaurant cu circuit inchis. Odata cu trecerea anilor pensiunea si-a marit capacitatea la 11 camere din care 1 apartament, 4 camere cu pat matrimonial si 6 cu 2 paturi, acestea fiind constant modernizate si reamenajate pentru a asigura confortul maxim clientilor nostri.

In acelasi timp restaurantul si-a marit capacitatea ajungand sa inglobeze la ora actuala o noua sala cu specific ardelenesc denumita Laci Csarda, ce poate gazdui un numar de 300 de persoane, transformandu-se in locul ideal pentru nunti si bufete suedeze. Vechiul restaurant Tempo a fost complet renovat si s-a schimbat meniul, cuprinzand acum specialitati de pe intreg mapamondul. De-a lungul anilor personalul de la receptie si restaurant a trecut prin ample procese continue de specializare.

Atractia restaurantului Laci Csarda o reprezinta muzicantii de elita ai Targu Muresului, maestrii ai tambalului, vioarei si contrabasului.

VA ASTEPTAM CU DRAG SA NE TRECETI PRAGUL!

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!

Cetatea Medievala
Impresii de vacanta
Ai fost la Targu Mures?
Publică-ți impresiile de vacanță!

Despre Targu Mures

Târgu Mureş, mai demult Mureş-Oşorhei, (în maghiară Marosvásárhely, germană Neumarkt, latină Novum Forum Siculorum) este municipiu reşedinţă de judeţ şi cel mai mare oraş al judeţului Mureş, Transilvania, România. Situat în zona central-nordică a României, pe ambele maluri ale cursului superior al râului Mureş, oraşul are ca delimitare geografică râul Mureş şi dealul Corneşti. Târgu [...]

0
0

Contact proprietar

Telefon
0265
*** ***

www.tempo.ro

Trimite mesaj

Ai o întrebare pentru proprietar? Trimite-i un mesaj! Dacă vrei să faci o rezervare fermă folosește
formularul de rezervare.

Numele tău

Orașul

Telefon

Email

Mesajul pt.proprietar

Bifează căsuța de mai jos

Trimite mesaj

Legaturi utile