Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Hotel Beta Cluj. Tarife de cazare Hotel Beta Cluj. Adresa si numere de telefon.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 60 minute la Mamaia

Hotel Beta Cluj

Giordano Bruno 1-3, Cluj, judetul Cluj, Romania (vezi pe harta)

Complexul hotelier BETA, apartinand companiei BETA TRANSPORT SA, este o investitie noua si moderna, inaugurata in anul 2004.

Complexul include intr-un spatiu multifunctional: HOTELUL BETA clasificat la 2* - ce dispune si de camere clasificate la 1*(Hostel), restaurant cu bar, sala de conferinte, Agentia de Turism BETA TOUR si Autogara BETA. Aceste facilitati sunt menite sa asigure oaspetilor nostri o gama completa de servicii turistice.
Foarte bine pozitionat, pe drumul de acces in oras dinspre Zalau (E81), la 150 m de statia CFR, la 800 m de centrul orasului, 400 m pana la stadionul echipei CFR 1907, dar si la 500 m de Parcul tehnologic TETAROM I, Complexul hotelier BETA se identifica cu solutia ideala atat pentru turistii care doresc sa viziteze cu usurinta atractiile cultural-istorice ale municipiului Cluj-Napoca, cat si pentru oamenii de afaceri ale caror interese sunt localizate in zona industriala de nord si nu numai.

Hotelul BETA dispune de 49 de locuri in 23 de camere cochete cu 2 si 3 paturi,  atat pentru fumatori, cat si pentru nefumatori. Acestea sunt dotate cu: baie moderna, TV color cu 61 de programe, telefon,  frigider (la cerere),  frigider (la cerere).

Se mai asigura: acces internet (in receptie) , servicii de fax-xerox , servicii de spalat - calcat , parcare proprie pazita pentru autoturisme si autocare , sala de conferinte cu capacitate de 30 locuri , plata prestatiilor cu card (POS) , accesul facil la restaurantul propriu, unde la cerere se pot organiza mese de afaceri, prezentari s.a.m.d. 
Inaugurate in anul 2008, spatiile de cazare categoria 1* insumeaza 7 camere cu 2, 3, 4 paturi, totalizand 20 de locuri care  functioneaza in regim de hostel. Fiecare camera este dotata cu chiuveta, iar grupurile sociale moderne,aflate pe hol, in numar suficient, asigura conditii optime de confort. La cerere camerele au posibilitati de dotare cu televizor conectat la cablu. 
 In restaurantul elegant cu 80 de locuri sunt oferite, cu profesionalism, preparate din bucataria romaneasca si internationala, stropite cu o mare varietate de bauturi alcoolice si nealcoolice. Zilnic, meniurile pensiune variate si gustoase, la preturi avantajoase, asigura un pranz complet servit in conditii ireprosabile. La cerere se organizeaza mese festive, banchete, mese de afaceri, nunti, botezuri

Sala de conferinte, cu o capacitate de 30 de locuri, dotata cu flipchart, video-proiector, conexiune internet, aer conditionat, poate asigura in cele mai bune conditii organizarea de cursuri, seminarii, prezentari, intilniri si mese de afaceri. In aceasta ambianta se organizeaza de mai multi ani cursuri de turism acreditate, in parteneriat cu institutul IRECSON Bucuresti.
    
    
     

Facilitati generale Hotel Beta

Acces internet Acces internet Bar Bar Călcătorie Călcătorie
Camere fumatori Camere fumatori Camere nefumatori Camere nefumatori Frigider Frigider
Încălzire centrală Încălzire centrală Închirieri maşini Închirieri maşini Parcare Parcare
Permis cu animale Permis cu animale Restaurant propriu Restaurant propriu Sala de conferinte Sala de conferinte
Seif la receptie Seif la receptie Servicii secretariat Servicii secretariat Shop/mini supermarket Shop/mini supermarket
Spalatorie rufe Spalatorie rufe Terasa Terasa  

Dotari in camere Hotel Beta

Baie proprie Baie proprie Balcon Balcon Birou de lucru Birou de lucru
Două paturi separate Două paturi separate Telefon Telefon TV TV

Modalitati de plata Hotel Beta

MasterCard MasterCard USD & EUR USD & EUR VISA VISA

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!

Eparhia de Cluj-Gherla

Despre Cluj

Cluj-Napoca (pronunţat /'kluʒ na'poka/, până în 1974 Cluj; în maghiară Kolozsvár, germană Klausenburg, latină Claudiopolis) este reşedinţa judeţului Cluj, precum şi capitala istorică a Transilvaniei, România. Populaţia oraşului a oscilat în ultimii ani în jurul cifrei de 300 000 de locuitori (la recensământul din 2002: 318 027, în scădere). Proiectul zonei metropolitane ar urma să sporească potenţialul demografic al municipiului cu î [...]

0
0

Contact proprietar

Telefon
0264
*** ***

Mobil
0742
*** ***

www.hotelbeta-cluj.ro

Trimite mesaj

Ai o întrebare pentru proprietar? Trimite-i un mesaj! Dacă vrei să faci o rezervare fermă folosește
formularul de rezervare.

Numele tău

Orașul

Telefon

Email

Mesajul pt.proprietar

Bifează căsuța de mai jos

Trimite mesaj

Legaturi utile