Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Hotel Brad Viseu De Sus. Tarife de cazare Hotel Brad Viseu De Sus. Adresa si numere de telefon.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 174 minute la Mamaia

Hotel Brad Vişeu De Sus

22 Decembrie 50, Vişeu de Sus, judetul Maramures, Romania (vezi pe harta)

Hotel BRAD pune la dispoziţia clienţilor cazarea şi/sau mâncăruri calde, gustări şi băuturi, pentru consumul imediat. Vânzarea băuturilor este o activitate independentă, dar, în acelaşi timp, face parte din activitatea restaurantului (asigurarea mesei, inclusiv băuturi). În mod similar, activitatea restaurantului este o activitate specifică, dar poate fi, de asemenea inclusă, în mod implicit, în cazare.

Ca unitate de cazare, Hotel BRAD asigură găzduirea sau cazarea pe termen scurt pentru călători, turişti şi alte persoane.

Activitatea de restaurant oferă mese complete, gata pentru consumul imediat, fie că este vorba de restaurantul tradiţional sau de catering. 

Grupul-ţintă este format din turişti, oameni de afaceri, membrii diverselor delegaţii, participanţii la diverse manifestări cultural-artistice etc. Devenind clienţi ai hotelului, ei beneficiază, în primul rând, de cazare şi alimentaţie, dar şi de celelalte servicii hoteliere, chiar de facilităţi (în cazul grupurilor organizate). Toate serviciile, dotările şi comodităţile existente fac parte din serviciul de cazare al hotelului. Menţinerea preţurilor actuale face parte dintr-o campanie de promovare a serviciilor societăţii.

Scopul diversităţii de tarife şi a reducerilor de preţuri este de a realiza o concordanţă între produsele oferite şi cerinţele pieţei.

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!

2
0

Contact proprietar

Telefon
0262
*** ***

Fax
0262
*** ***

www.hotelbrad.ro

Trimite mesaj

Ai o întrebare pentru proprietar? Trimite-i un mesaj! Dacă vrei să faci o rezervare fermă folosește
formularul de rezervare.

Numele tău

Orașul

Telefon

Email

Mesajul pt.proprietar

Bifează căsuța de mai jos

Trimite mesaj

Legaturi utile