Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Pensiunea Casa Lucretia Vama. Tarife de cazare Pensiunea Casa Lucretia Vama. Adresa si numere de telefon.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 351 minute la Neptun

Pensiunea Casa Lucretia Vama

Ion Luca Caragiale 18, Vama, judetul Suceava, Romania (vezi pe harta)

  La poalele Munţilor Carpaţi, în inima Bucovinei te aşteaptă un tărâm magic: Casa Lucreţia. Este o casă scufundată în flori, înconjurată de o imensă grădină, în care se leagănă în bătaia vântului ierburi parfumate sălbatice, tei, mesteceni, brazi. Casa Lucreţia fondată în 1998 de noi, prof. Lucreţia Lucuţar şi dr. Silvestru Lucuţar, este nu numai un colţ excepţional de natură nealterată ci reprezintă un adervărat univers gastronomic, cultural şi spiritual. Această pensiune este vizitată şi revizitată de turişti din toate colţurile lumii: Elveţia, Japonia, Marea Britanie, Suedia, Noua Zeelandă, Austria, Germania, Australia, SUA, Israel, India, Franţa. Despre ea au scris ziare ca 'The Independent', 'Algemeen Dagblad' şi a devenit tablou din cartea Journal de Roumanie (B.Camboulives). Este inclusă în ghiduri turistice din Spania, Franţa; a primit premiul Premiul de Excelenţa în Turism (2002) şi Crizantema de Aur pentru Gastronomie (2004).
      Casa Lucreţia, prin strădania noastră precum şi a inimoasei noastre echipe oferă o atmosferă elegantă şi caldă. Preparatele gastronomice se fac după reţete tradiţionale transmise din generaţie în generaţie cu produse exclusiv naturale : sălbatice sau rodul unei agriculturi ţărăneşti "bio" care nu cunoaşte încă "progresele" chimiei moderne
      Varietatea meniurilor este mare şi orice fel de dorinţă îţi poate fi îndeplinită indiferent de momentul zilei (mic dejun, prânz sau cină) sau de stilul fiecăruia: vegetarian, lacto-vegetarian sau mixt. În frumoasa sufragerie a casei, pe terasa cu flori sau în colţurile minunate din grădină vei putea schimba impresii şi lega prietenii cu alţi turişti.

      La Casa Lucreţia vei putea descoperi copilul din tine în joaca ta cu Beethoven (Saint Bernard-ul), cu iepuraşii albi sau admirând păunii. Vei putea face plimbări în pădure pe jos sau cu calul, drumeţii la stână sau poti juca tenis de masă pe terasa acoperită. Vei putea admira meşteşugul străbun al încondeierii ouălelor, sau vei petrece seri cu dansuri tradiţionale sau asculta Corul bărbătesc de Cameră de la Câmpulung Moldovenesc (care a concertat şi la Vatican). Sigur că atracţia principală este descoperirea universului spiritual al mănăstirilor (aflate 15'-20' distanţă cu maşina) renumite în toată lumea. Dar şi excursiile la Salina Cacica (şi cu rol terapeutic) sau la Rezervaţia naturală de zimbri de la Târgu Neamţ pot constitui amintiri de neuitat. Dacă eşti interesat, putem să organizăm : zbor cu parapanta, partide de vânătoare, skifond, rafting, "eye hunting". Indiferent ce activităţi vei alege noi te vom ajuta să te simţi răsfăţat de natură şi de viaţă în atmosfera caldă a casei noastre.

       Situata in inima Bucovinei, in comuna Vama – asezare istorica (atestata documentar in 1408) Casa Lucretia va transpune intr-un cadru natural de o frumusete coplesitoare: munti impaduriti (Obcinele Bucovinei si Raraul la o altitudine de 1000-1650 m) ce ofera posibilitatea unor drumetii reconfortante sau a unor minunate partide de vanatoare, rauri cristaline (Moldova si Moldovita) care susura in tihna legende de odinioara. Oamenii locului sunt ospitalieri, pastratori ai unor stravechi si fermecatoare traditii populare.
Dimineata incepe la Casa Lucretia cu o prima repriza de aer curat si de soare sanatos, de munte, pe una din terasele deschise.

       Cei ce raman acasa pot face plaja sau scurte drumetii in imensa gradina verde a vilei(10.000 Mp). Seara, dupa povestile la foc de tabara sau in preajma semineului, dupa un dus reconfortant, intimitatea dormitoarelor indeamna la somn usor cu vise frumoase.
      La umbra teiului din curte sau in salon, oaspetii fac buna cunostinta cu savoarea preparatelor culinare bucovinene.
       Cafeaua de dimineata are aici un gust unic. Peste zi se viziteaza manastirile, ori se fac drumetii pe muntii din zona, sau spectaculoase partide de vanatoare.     Te aşteptăm cu drag să descoperi o lume,

                                                Lucreţia şi Silvestru Lucuţar.

 

Facilitati generale Pensiunea Casa Lucretia

Acces internet wireless Acces internet wireless Activitati distractive Activitati distractive Camere nefumatori Camere nefumatori
Foişor in curte Foişor in curte Gradina / Curte Gradina / Curte Gratar în curte Gratar în curte
Încălzire centrală Încălzire centrală Living Living Loc de joaca copii Loc de joaca copii
Parcare Parcare Permis cu animale Permis cu animale Program artistic Program artistic
Restaurant propriu Restaurant propriu Room-service Room-service Spalatorie rufe Spalatorie rufe
Terasa Terasa Transfer la aeroport Transfer la aeroport Transfer la gara Transfer la gara

Dotari in camere Pensiunea Casa Lucretia

Baie proprie Baie proprie Balcon Balcon Două paturi separate Două paturi separate
Pat dublu Pat dublu Telefon Telefon TV TV
Uscator de par Uscator de par   

Activitati sportive si de relaxare Pensiunea Casa Lucretia

Tenis de masa Tenis de masa   

Modalitati de plata Pensiunea Casa Lucretia

USD & EUR USD & EUR   

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!

Despre Vama

Vama este o localitate în judeţul Suceava, Moldova, România. Este una din localităţile cele mai frumoase şi înfloritoare din judeţul Suceava. Aşezată între cele doua râuri Moldova şi Moldoviţa, localitatea Vama "străjuieşte " intrarea in Carpaţii Orientali, respectiv în Transilvania. Numele de "vama" provine de la aşezarea geografică şi atribuţiile pe care le-au avut "mai marii vremi [...]

0
0

Contact proprietar

Telefon
0230
*** ***

Mobil
0744
*** ***

Fax
0230
*** ***

www.casa-lucretia.ro

Trimite mesaj

Ai o întrebare pentru proprietar? Trimite-i un mesaj! Dacă vrei să faci o rezervare fermă folosește
formularul de rezervare.

Numele tău

Orașul

Telefon

Email

Mesajul pt.proprietar

Bifează căsuța de mai jos

Trimite mesaj

Legaturi utile