Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Pensiunea Ana Maria Solca. Tarife de cazare Pensiunea Ana Maria Solca. Adresa si numere de telefon.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 349 minute la Neptun

Pensiunea Ana Maria Solca

Victor Vasilescu 13 bis, Solca, judetul Suceava, Romania (vezi pe harta)

Imediat ce intri în curte, în faţa ochilor apare în dreapta casa cu cele două parcări, iar în stânga foişorul.

Dar parcă totul păleşte în faţa măreţiei muntelui ce se deschide în faţă, şi care, prin desimea şi culoarea brazilor te invită în toate anotimpurile sale săi cunoşti tainele. Priveliştea din jurul casei este îmbogăţită de un mic havuz construit din piatră şi înconjurat de flori, de un balansoar, scrânciob, locuri de joacă pentru copii, dar şi de o generoasă pajişte, care pe tot parcursul verii este albă de margarete.

Casa a fost construită în stilul arhitectonic al caselor bucovinene, în care predomină lemnul: la exterior, la cerdacul care înconjoară casa, la şindrila acoperişului, dar şi în interior, unde o scară rustică asigură accesul la mansarda a cărui tavan este sprijinit pe grinzi masive.

Parterul este generos ca spaţiu şi este împărţit în două zone. Holul de intrare – în stânga se află locul de gătit bine dotat cu plită şi cuptor electric, frigider, maşină de spălat vase şi locul de luat masa – se deschide printr-un glasvant spre living a cărui dotare cu bar, televizor, şemineu şi canapele asigură un loc bun de relaxare.

În partea dreaptă a holului este un grup sanitar de serviciu precum şi două dormitoare cu băi aferente, utilizate de membrii familie.

Pensiunea Ana Maria - bucataria Pensiunea Ana Maria - living Pensiunea Ana Maria - living

Etajul este destinat musafirilor. Holul spaţios asigură accesul în cele patru camere, dar numai după ce gramofonul, radioul cu lămpi, torcătoarea amplasate aici îţi încântă ochiul. Camerele sunt diferenţiate între ele prin suprafaţă, prin orientarea ferestrelor, prin culoarea faianţei şi a gresiei din băi, dar şi prin culoarea mobilierului.

Confortul în toate anotimpurile este asigurat de apă rece şi caldă din sursa proprie (fântână cu hidrofor), de încălzirea centralizată prin calorifere în camere şi exclusiv prin pardoseală în băi.

Având în vedere poziţia pensiunei, se pot organiza excursii atât la mănăstirile din judeţ dar şi drumeţii pe diferite trasee, iar pentru petrecerea serilor puteţi opta pentru jocuri, plimbări, etc.

În imediata apropiere a pensiunei s-a construit un foişor complet din lemn cu multiple utilităţi, care adăposteşte fântâna cu ciutură, grătarul, afumătoarea, dar şi un colţ amenajat pentru conversaţii sau chiar masă.

În perioada caldă se poate beneficia de un scrânciob, hamac, locuri de odihnă pe ceardac, pe malul iazului sau lângă căpiţele de fân. Iarna, panta pajiştei se poate transforma într-o veritabilă pârtie pentru săniuţe sau schiuri.

Toate cele prezentate, la care adăugăm aerul puternic ozonat şi alte surprize pentru cei ce ne calcă pragul, ne determină ca toate perioadele de vacanţă şi sfârşituri de săptămână să le petrecem cu mare plăcere la cabana familiei noastre.

Pornind de la ideea construirii unui loc de refugiu pentru familie, ceea ce trebuia să fie o mică casă construită în stil ţărănesc, a devenit, în final, un loc suficient de primitor pentru prieteni sau pentru prietenii prietenilor.

Pensiunea Ana Maria

Facilitati generale Pensiunea Ana Maria

Activitati distractive Activitati distractive Bucatarie comuna Bucatarie comuna Loc de joaca copii Loc de joaca copii
Parcare Parcare Parcare in garaj Parcare in garaj  

Dotari in camere Pensiunea Ana Maria

Baie proprie Baie proprie Pat dublu Pat dublu TV TV
Uscator de par Uscator de par   

Activitati sportive si de relaxare Pensiunea Ana Maria

Ski alpin Ski alpin Tenis de masa Tenis de masa  

Modalitati de plata Pensiunea Ana Maria

USD & EUR USD & EUR   

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!

Despre Solca

Solca este un oraş în judeţul Suceava, Bucovina, România. Are o populaţie de 4.462 locuitori. În urma referendumului local din 2005, satul Poieni-Solca s-a desprins de oraşul Solca şi a devenit reşedinţa noii comune Poieni-Solca. Sursa: Wikipedia, enciclopedia liberă

0
0

Contact proprietar

Telefon
0230
*** ***

Mobil
0743
*** ***

www.pensiune-anamaria.ro

Trimite mesaj

Ai o întrebare pentru proprietar? Trimite-i un mesaj! Dacă vrei să faci o rezervare fermă folosește
formularul de rezervare.

Numele tău

Orașul

Telefon

Email

Mesajul pt.proprietar

Bifează căsuța de mai jos

Trimite mesaj

Legaturi utile