Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Cabana Lacrimioara Sambata De Sus. Tarife de cazare Cabana Lacrimioara Sambata De Sus. Adresa si numere de telefon.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 104 minute la Mamaia

Cabana Lacrimioara Sâmbăta De Sus

Sambata de Sus, Sâmbăta de Sus, judetul Brasov, Romania (vezi pe harta)

Cabana Lacrimioara este situata la poalele muntilor Fagaras, in apropierea Sfintei Manastiri Brancoveanu , in cadrul complexului turistic Sambata de Sus. Fiind perfecta ca si obiectiv de cazare la munte , cabana se afla la jumatate distantei dintre orasele Brasov si Sibiu , la 30 km de Fagaras si la 20 km de orasul Victoria. Accesul spre Cabana din soseaua nationala (DN1) , se face in dreptul localitatii Sambata de Jos, de unde mai sint de parcurs aproximativ 15 km.

Izolata de restul cabanelor din cadrul complexului turistic, Cabana Lacrimioara are o pozitie privilegiata fiind situata la marginea padurii intr-un loc retras si linistit (vezi galerie foto - Cabana la munte). Cabana si imprejurimile ei ofera o priveliste incantatoare pe toata durata celor 4 anotimpuri , dar mai ales toamna cind frunzele multicolore imbraca padurea intr-o superba mantie ruginie. Aerul de munte puternic ozonat , padurea si paraul care curge in apropiere reprezinta un refugiu din cotidian, oferind clipe de recreere si relaxare ptr. cine isi doreste acest lucru.

Parcela pe care e construita Cabana Lacrimoara, are o suprafata de 1400mp, e imprejmuita cu gard si e strabatuta de un parau cu apa de munte rece ca gheata, asa cum se cade pentru o adevarata cabana la munte. Din acest parau e alimentata Cabana Lacrimioara cu apa. Alimentarea cu energie electrica se face pe baza unui generator pe benzina.Curtea interioara dispune de un foisor pentru aprox. 12 persoane si un gratar de gradina. Avind in dotare o camera de zi, 3 dormitoare, baie si beci ( ptr. pastrarea la rece a limentelor si bauturilor ) cabana ofera conditii optime de cazare la preturi avantajoase!

Facilitati generale Cabana Lacrimioara

Bucatarie comuna Bucatarie comuna   

Dotari in camere Cabana Lacrimioara

Două paturi separate Două paturi separate Pat dublu Pat dublu  

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!

Mănăstirea Brâncoveanu
Impresii de vacanta
Ai fost la Sâmbăta de Sus?
Publică-ți impresiile de vacanță!

Despre Sâmbăta de Sus

Sâmbăta de Sus este o comună în Țara Făgărașului, județul Brașov, Transilvania, România, situată în depresiunea Făgăraș, la poalele nordice ale Munților Făgăraș cu 1.459 de locuitori (2005). Satul Sâmbăta de Sus apare menționat documentar la 20 ianuarie 1437. La 3 aprilie 2003, satul Sâmbăta de Sus a devenit reședința noii comune Sâmbăta de Sus, care s-a separat de comuna Voila. Clădiri istorice Mă [...]

0
0

Contact proprietar

Telefon
0268
*** ***

Mobil
0745
*** ***

www.cabana-lacrimioara.com

Trimite mesaj

Ai o întrebare pentru proprietar? Trimite-i un mesaj! Dacă vrei să faci o rezervare fermă folosește
formularul de rezervare.

Numele tău

Orașul

Telefon

Email

Mesajul pt.proprietar

Bifează căsuța de mai jos

Trimite mesaj

Legaturi utile