Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Pensiunea Casa Stroea Bicaz. Tarife de cazare Pensiunea Casa Stroea Bicaz. Adresa si numere de telefon.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 211 minute la Mamaia

Pensiunea Casa Stroea Bicaz

Barajului 11, Bicaz, judetul Neamt, Romania (vezi pe harta)

"Libertatea calatoriei deschide mintea catre niste posibilitati nelimitate. Daca nu faci nimic neasteptat, nimic neasteptat nu ti se va intampla."

"Casa Stroea" va asteapta in orasul Bicaz, la poalele muntelui Ceahlau, la 25 km de Piatra Neamt si de Lacu Rosu si la 3 km de barajul Izvorul Muntelui.

Indreptandu-va spre Lacu Rosu, in comuna Bicaz Chei si comuna Bicazu Ardelean intalniti Cheile Sugaului, un adevarat "muzeu in aer liber". La intrarea in Cheile Bicazului, la aproximativ 300 m diferenta de nivelul soselei, se afla Pestera Munticelu. Intrand in Cheile Bicazului pe la Poarta de Piatra veti putea admira Piatra Altarului (1129 m altitudine). Piatra Singuratica, peretii calcarosi ai stancilor ascund pesteri de o deosebita frumusete, Pestera Neagra si Pestera Cascada. Dupa 8 km de frumusete naturala se ajunge la Lacu Rosu, un lac de baraj natural, aflat la o altitudine de 983 m.

Luand DN 15 veti putea vedea barajul Izvorul Muntelui, cu Lacul ce-i poarta numele, sau cunoscut si sub numele de "lacul Bicaz" - cel mai mare lac artificial din Romania cu o lungime de 40 km. Strabatand drumul pe langa lac veti vedea Masivul Ceahlau (varful Toaca 1904 m) in toata splendoarea lui. Trecand prin Buhalnita veti putea vizita Manastirea Buhalnita ctitorita de Miron Barnovschi Voievod in 1627, continuand veti ajunge la Poiana Teiului, mai departe pe DN 15 ajunsi in comuna Ceahlau urmand drumul spre satul Schit la 3 km de DN intalniti Palatul Cnejilor, intorcandu-va spre Durau, in statiuni nu puteti trece mai departe fara sa nu vizitati manastirea pictata de N. Tonitza, continuand drumul spre Bicaz prin Parcul National Ceahlau.

Vizitand Piatra Neamt va veti putea plimba cu telegondola, puteti trece pe la Curtea Domneasca (Stefan cel Mare), Muzeul de Istorie, Muzeul de ceramica Cucuteni. Dar nu trebuie sa plecati din Bicaz inainte de a vizita Muzeul de IStorie (fost teatru regal), primaria (casa regala).

Va multumim ca ati ales sa va opriti la "Casa Stroea", unde puteti admira o colectie de pictura si multe alte lucruri.

In zona noastra puteti vizita manastirile tinutului neamtului, casa lui Ion Creanga, Cetatea Neamtului, muzeul lui Ion Popo din Tarpesti 

Facilitati generale Pensiunea Casa Stroea

Acces internet Acces internet Foişor in curte Foişor in curte Frigider Frigider
Gradina / Curte Gradina / Curte Gratar în curte Gratar în curte Încălzire centrală Încălzire centrală
Parcare Parcare Spalatorie rufe Spalatorie rufe  

Dotari in camere Pensiunea Casa Stroea

Acces internet Acces internet Baie proprie Baie proprie TV TV

Activitati sportive si de relaxare Pensiunea Casa Stroea

Calarie Calarie Pescuit Pescuit  

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!

Lacul Izvorul Muntelui

Despre Bicaz

Oraşul Bicaz este una dintre multele localităţi devenite, în anii comunismului, "oraş muncitoresc". Aceasta datorită lucrărilor la amenajarea hidroenergetică de la Izvorul Muntelui şi a centralei electrice "V.I. Lenin" de la Stejaru (cum se numea atunci). Miile de oameni aduşi (sub diverse forme) de regimul comunist în zonă au dat naştere coloniei şi, ulterior, oraşului Bicaz. Mica aşezare avea să ajungă, î [...]

0
0

Contact proprietar

Telefon
0233
*** ***

Mobil
0745
*** ***

www.casastroea.ro

Trimite mesaj

Ai o întrebare pentru proprietar? Trimite-i un mesaj! Dacă vrei să faci o rezervare fermă folosește
formularul de rezervare.

Numele tău

Orașul

Telefon

Email

Mesajul pt.proprietar

Bifează căsuța de mai jos

Trimite mesaj

Legaturi utile