Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Circuit turistic Praga – Viena – Budapesta 2017Praga – Viena – Budapesta 2017. Servicii incluse: transport cu autocar (standard international) conform itinerariului; 6 nopti cazare in h
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Bulgaria
Ultima rezervare: acum 70 minute la Albena

Praga – Viena – Budapesta 2017

Aceasta oferta nu mai este de actualitate! Va rugam alegeti alta oferta din meniul de mai sus!

Itinerariu "Praga – Viena – Budapesta 2017"

Bucuresti - Budapesta – Bratislava – Praga – Karlovy Vary – Viena - Bucuresti

Servicii incluse:

  • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
  • 6 nopti cazare in hoteluri de 3* astfel: 2 nopti Budapesta, 3 nopti Praga, 1 noapte  Viena;
  • mic dejun;
  • tururi panoramice in Budapesta, Praga, Bratislava si Viena;
  • insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse: 

  • intrarile la obiectivele turistice;
  • excursiile optionale;
  • asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata)
  • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie

 

Excursii optionale:
- Croaziera pe Dunare - Budapesta: 40 EURO / persoana
- Croaziera pe Vltava - Praga: 50 EURO / persoana
- Karlovy Vary: 40 EURO / persoana
- Cina traditionala ceheasca cu program folcloric, preparate traditionale, bere, vin si bauturi nealcoolice incluse (transfer hotel – restaurant – hotel inclus): 45 EURO / persoana

 

Grup minim: 35 persoane
Pentru un grup de 30-34 persoane, tariful se majoreaza cu 20 EURO / persoana
Pentru un grup de 25-29 persoane, tariful se majoreaza cu 48 EURO / persoana
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii.
Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la transport si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

CONDITII DE RETRAGERE:

Termene de plata:

·          20% din pretul pachetului turistic la inscriere;

·          60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;

·          20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Conditii de anulare / penalizari:

·          20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;

·          50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;

·          80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;

·          100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii

Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

 

IMPORTANT!Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

               

Observatii:

-   Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarceriisau carte de identitate valabila. Copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual.

-   Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tarile vizitate conform standardelor proprii;

-   Asezarea in autocar se va face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.

-   Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile.  Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.

-   Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei. Agentia de turism nu este raspunzatoare in cazurile de forta majora sau in unele imprejurari pe care nici agentia de turism, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita. De asemenea, situatiile cum ar fi grevele, blocarea traficului (auto, feroviar, aviatic, naval), cutremurele, fenomenele meteo deosebite, etc., nu obliga agentia de turism la despagubiri sau compensatii pentru serviciile nerealizate. 

-   Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a intarzierilor anumitor turisti

-   Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.

-   Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

-   Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

-  Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.De asemenea, in momentul efectuarii cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.

-  Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: 1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, 2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; 3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

-   Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia din Romania. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este  calculat pentru un grup minim de 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.

-   Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

-   Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii. 

-   Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la transport si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

-   Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Rezervari & Informatii

Este 21:44
Preluarea telefonică a rezervărilor se face de luni până vineri între 09:00 - 17:30 .

Vă rugăm să înregistrați rezervarea online, folosind butoanele ”Rezervare”, pentru a avea prioritate!

L-V:
09:00 - 17:30

Telefon
RCS & RDS
0368.00.34.00

Telefon
Telekom
0268.31.00.88

Telefon
Vodafone
0729.31.00.88

Telefon
Orange
0752.31.00.88

Email
Solicita oferta personalizata!

Rezervările înregistrate electronic au prioritate!

Agentia VIAROMANIA ®

clienți
mulțumiți
97%

5197/2015
Nr.Licenta:
VIAHOLIDAY SRL
Titular:
34448484
Cod fiscal:
J08/674/2015
Reg.Com.:

Părerea clienților

Nu am sugestii sau recomandari. Pentru mine, totul e perfect. S-o tineti tot asa! Si nu va schimbati personalul, pentru ca fac foarte bine ceea ce [...]
L.M., Miercurea Ciuc
04.08.17

Sunt foarte multumita de comunicarea cu echipa de la VIA ROMANIA. Multumesc Iulia !!!
L.R., Bucuresti
03.08.17

Nu am sugestii...sunteti profesionisti. Ma bucur ca v-am cunoscut si voi face si pe viitor vacante cu voi. Aveti de toate pentru toti. Succes in conti [...]
C.A., Provita de Sus
02.08.17

Nu am prea multe sugestii deoarece sunteti buni.Totusi pentru viitor ar trebui negociate si promotii pentru firme care fac team bilding.(adica 3-4zil [...]
D.I., Iasi
30.07.17

Am fost foarte multumit, Natalia a fost foarte amabila. Multumesc
S.E., Bucuresti
22.07.17

Vezi toate opiniile...