Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Predut Traian despre Alpin Resort Hotel Poiana Brasov
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Grecia
Ultima rezervare: acum 424 minute la Skala Sotira

> > > > > Alpin Resort Hotel Poiana Brasov

28
3

Predut Traian (Constanta) - am fost la Alpin Resort Hotel Poiana Brasov!

2.6 din 5
Evaluare pentru:
Alpin Resort Hotel Poiana Brasov (media 4.4 din 21 evaluari)
A fost acolo:
Predut Traian în 27.12.2009
Nota acordata:
2.6 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie

In per 20-27.12 la hotel Alpin-Poiana Brasov am avut parte de o mizerie de concediu la un pret suficient de mare si de un tratament execrabil din partea personalului incepind de la parcare si pina la dir general al hotelului, si anume:

-nu am fost lasat sa parchez masina in fata hotelului in conditiile in care erau locuri libere nici macar pentru citeva minute cit sa-mi duc niste bagaje in camera (in timp ce altora se permitea acest lucru) astfel ca sotia mea a stat cu bagajele in hol pina si-a facut damblaua cel ce raspundea de parcare mai mult decat atit, mai, mai sa te inbrinceasca personalul de la paza daca nu-i asculti. -in prima zi nu am primit cardurile pentru acces in camera pentru ca nu stiu ce sistem nu le functiona,

- nu a apucat sa se remedieze problema cu cardurile ca s-a intrerupt curentul,

- in prima noapte am dormit intr-o camera in care m-am trezit inghetat de frig ulterior descoperind ca usa de la balcon nu se inchidea iar caloriferul avea doar cativa elementi,

- nu am primit invitatiie pentru mesele festive, motiv pt care am fost ridicat de la masa de craciun de chelner si trimis dupa invitatii spunindu-mi ca nu ma serveste altfel, masa de craciun care oricum lasa de dorit in ce priveste organizarea intrucat se desfasura in 2 saloane diferite, spectacolul fiind doar intr-unul, ceilalti auzeau ce se putea din spectacol– nu ca ar fi fost o pirdere.

- deasemeni nu am fost informat cind am cumparat biletul ca mai nou hotelul este in totalitate de nefumatori, deci nu mi s-a permis sa fumez. Tot respectul pentru nefumatori, nici o problema, dar daca-i tradare, sa stim si noi, ca achizitionam bilete in alta locatie. Ca sa nu mai vorbim ca hotelul este suficient de invechit, uzat fizic si cu personal slab pregatit ca sa nu fie la nivelul pretentiilor pe care le au, dar oamenii nu au simtul ridicolului.

Daca adresezi o solicitare la receptia hotelului dureaza citeva zile ca sa se rezolve ceva, timp in care trebuie sa le tot reamintesti ca au memoria scurta. Am incercat personal sa semnalez persoanelor din conducere doar citeva din nenumaratele aspecte suparatoare dar fara nici un succes. Nu incercati ca va pierdeti timpul, nu fac altceva decit sa va contrazica explicindu-va cita dreptate au ei si in mod special dna. Dir. Gen. Esanu Daniela care mai bine s-ar pensiona ca nu cred sa intereseze pe cineva ce faceau ei pe vremea comunistilor. Nu credeti toate basmele pe care vi le indruga cu respectul si grija fata de client....bla, bla, bla, totul este praf in ochi sau in cel mai fericit caz veti fi prostiti cu lucruri ieftine, interioare obosite, mincare proasta si servicii slabe!

Daca nu va deranjeaza si doriti sa promovati un astfel de turism, puteti incerca, eu personal, nu doresc sa mai am de-a face cu oameni de asemenea factura.

Traian Predut

Au mai fost acolo și au scris impresii *

Floroiu Carmen, Bucuresti
28.01.2015
3.0 din 5
Corina, Boldesti,prahova
05.01.2015
3.4 din 5
Obreja Marinel, Braila
01.01.2014
5.0 din 5
Florin, Alexandria
27.08.2013
4.0 din 5
Giku S, Constanta
26.05.2015
2.8 din 5
Plavie Elena, Găești
31.12.2015
5.0 din 5

* cele mai argumentate impresii de pana acum

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Alpin Resort Hotel Poiana Brasov?

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!