Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Daniel despre Complex Bran-Brad-Bega Eforie Nord
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 123 minute la Bran

> > > > > Complex Bran-Brad-Bega Eforie Nord

46
1

Daniel (Brasov) - am fost la Complex Bran-Brad-Bega Eforie Nord!

2.2 din 5
Evaluare pentru:
Complex Bran-Brad-Bega Eforie Nord (media 2.6 din 28 evaluari)
A fost acolo:
Daniel în 22.07.2009
Nota acordata:
2.2 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie
Am fost la hotelul Bran Brad Bega la inaugurare in iulie 2009 si pot sa zic ca a fost o bataie de joc. Camera era renovata cu finisaje facute in graba si ne curatate. Am stat sa ne stergem noi praful de constructie de pe balustradele de la balcon. Pacat ca nu se pot pune si poze... Masa a fost batjocura cea mai mare. Conditii mai proaste decat la cantina studenteasca din Brasov si cand spun asta chiar nu exagerez: cea mai ieftina mancare posibila si chiar si aia de multe ori gatita prost. La micul dejun se serveste lapte cu gust de apa, mierea si gemul se ofera la vrac, mezeluri ieftine si ultrasubtiri feliate. Personalul pazeste bufetul ca nu cumva sa ai impresia ca poti sa te servesti in voie.

Mesele sunt acoperite cu fete de masa pe care poti vedea usor ce s-a servit inaintea ta. Noi ne mutam in fiecare zi la alta masa ca sa gasim fete de masa curate.

Pranszul sau cina sunt o adevarata loterie: oare nimeresc carnea facuta de data asta? Am stat 7 zile si in 4 cazuri friptura inca mai avea puls... si nu putea fi mancata.

Personalul e slab pregatit si arata de parca au fost adusi de la munca campului: costumatie proasta si atitudine de autoservire. Patronii au dat multi bani pe dotari si cat mai ptin pentru personal si servicii.

La receptie sunt cateva doamne cu experienta din perioada lui Ceausescu si se pare ca asta le-a format pentru totdeauna: am stat cu copilul de 2 ani in fata loe vreo jumatate de ora doar ca sa numere in fata noastra bonurile de masa. Nu se sinchiseau deloc de plansetele copilului si parea ca ne fac o favoare imensa ca ne dau camera.

In camera in 7 zile nu s-a schimbat deloc lenjeria si fata de perna era patata. Pentru hartie igenica trebuie sa mergi direct sa o ceri de la femeia de serviciu sau sa iti aduci singur. E drept nu am dat nimaniu bacsis si poate de la asta ni se trage.

Cine merge la astia o sa ii para rau platesti patru stele si ai parte de servicii de camin studentesc. Auzeam des oameni care se plangeau de servicii poate vor mai venii impresii si de la altii.

Au mai fost acolo și au scris impresii *

Tavi, Cluj-Napoca
20.08.2014
1.8 din 5
Ica Iordache, Timisu De Sus
09.09.2012
5.0 din 5
Albu Elena, Piatra Neamt
28.09.2013
1.8 din 5
Carmen, Cluj Napoca
14.08.2012
2.6 din 5
Razvan Dragos, Bucuresti
08.08.2014
1.0 din 5
31.07.2012
2.0 din 5

* cele mai argumentate impresii de pana acum

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Complex Bran-Brad-Bega Eforie Nord?

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!