Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Robert C. despre Hotel Sanda Venus
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Grecia
Ultima rezervare: acum 13 minute la Hanioti

> > > > > Hotel Sanda Venus

9
8

Robert C. (Cluj-Napoca) - am fost la Hotel Sanda Venus!

5.0 din 5
Evaluare pentru:
Hotel Sanda Venus (media 4.6 din 25 evaluari)
A fost acolo:
Robert C. în 22.08.2011
Nota acordata:
5.0 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie

E un loc pe care poti sa-l recomanzi cu drag fara sa-ti fie frica ca te va dezamagi. Hotel de 2 stele cu servire de 3 stele.

Am fost putini reticenti la inceput (experienta altor hotele si cazari lamentabile), dar ceea ce am gasit aici ne-a depasit asteptarile. Loc de joaca pentru copii, gratar, terasa, totul la umbra; plaja lina cu nisip fin foarte buna pt copii la 10 minute de mers de hotel (fara alge); 3 alimentare si destule terase, impinge-tava, localuri in zona, dar destul de departe pt a nu le auzi forfota si muzica. Am stat in camera nemodernizata, pe nord, etajul 2. Sincer cred ca e o lipsa de tactica din partea lor sa le denumeasca asa.

Mobilierul era excelent, se mai putea umbla la partea de covoare. Pesemne ca d-na Dorica n-a fost la hotelurile din Cap Aurora sa vada acolo ce inseamna nemodernizat. Nu am simtit nevoia de aer conditionat chiar daca era inceput de august si copii dormeau la amiaza in camera. Paturi largi si incapatoare, camere aerisite, fara mirosuri ascunse. Baie in camera, neinghesuita, cu dus si apa calda permanent.

Am apreciat mult frigiderul normal dispus in camera (de fapt asta a fost motivul pt care nu ne-am dus in alta parte la 3 stele cu minibar).

Chiar daca se preciza ca wireless-ul era doar la receptie se prindeau si in camera 2 linii fara probleme. Daca aveti alte intrebari sau nedumeriri va recomand sa cautati raspunsurile singuri cazindu-va la acest hotel. Noi si prietenii nostri l-am trecut deja la favorite. Imi pare rau ca in mai bine de 20 de ani de mers la mare nu l-am descoperit mai repede. Vom reveni cu placere! Speram sa ramana neschimbat si sa nu ne dezamageasca pe viitor!

Au mai fost acolo și au scris impresii *

Eu Tot Eu, Bucuresti
02.09.2012
4.0 din 5
Mihai, Iasi
29.07.2014
4.2 din 5
Stefan, Sacele
13.09.2016
3.8 din 5
Victor, Bucuresti
22.06.2012
4.0 din 5
Al Hasan Viorica, Bucuresti
31.07.2015
4.8 din 5
26.06.2012
2.0 din 5

* cele mai argumentate impresii de pana acum

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Hotel Sanda Venus?

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!