Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Lucian despre Hotel Suprem Baile Olanesti
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 126 minute la Bran

> > > > > Hotel Suprem Baile Olanesti

3
1

Lucian (Bucuresti) - am fost la Hotel Suprem Baile Olanesti!

4.4 din 5
Evaluare pentru:
Hotel Suprem Baile Olanesti (media 0.0 din 6 evaluari)
A fost acolo:
Lucian în 28.11.2010
Nota acordata:
4.4 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie
Tocmai am terminat un sejur de 11 zile si sunt nu foarte, ci EXTREM de multumit. 1. Preturile sunt incredibil de bune. Si la cazare, si la mancare. Speechless.

2. In hotel, peste tot (inclusiv in camere) e internet wireless. Cum eu m-am dus pentru tratament, am putut sa-mi beau apele in liniste si in rest sa lucrez comod, ca si cum nici n-as fi fost plecat de la birou.

3. In camera noastra existau cateva mici imperfectiuni, pentru care nici nu am dat scor maxim: scurgerea de la dus era cam infundata, un bec palpaia chiar si cand lumina era stinsa (ziua nu se vedea, dar noaptea palpairea era vizibila) si usa de la baie nu se inchidea perfect. Totusi, tinand cont de pretul platit, chiar nu ne-am facut probleme cu aceste mici imperfectiuni.

4. Hotelul e situat un pic mai sus de centru, pe o straduta laterala, cam la 150 de metri de raul Olanesti, care trece (si vajaie) prin vale. Asta inseamna ca noaptea se doarme ca-n puf pentru ca e o liniste de mormant. Ma rog...in general! In particular, intr-una din nopti a fost un grup de copii care a tropait pe culoare, inclusiv afara in parcare, pana pe la 2 noaptea. Nu a fost prea placut. In rest insa, cand au fost cazati oameni normali, grupuri de corporatisti veniti la training, etc. nu era nici o problema.

5. Last but not least, hotelul are o parcare destul de mare, in care incap lejer in jur de 15 masini. La Olanesti e o problema cu locurile de parcare si e bine de avut in vedere acest aspect. Daca hotelul la care stai nu are parcare (si multe nu au, sau nu au locuri suficiente) ori lasi masina in strada, ori in parcarea de la hotelul Parang, ori in parcarea cu plata din parc. Nu e prea convenabil.

Au mai fost acolo și au scris impresii *

Alex, Brasov
07.05.2014
4.2 din 5
Ina Strugaru, Bucuresti
07.05.2014
3.6 din 5
Aider Geafer, Constanta
27.04.2014
1.4 din 5
Alex, Bucuresti
26.04.2011
4.8 din 5
Sorin, Constanta
24.07.2009
1.8 din 5

* cele mai argumentate impresii de pana acum

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Hotel Suprem Baile Olanesti?

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!