Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Mihaela despre Phoenicia Holiday Resort Mamaia
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 68 minute la Covasna

> > > > > Phoenicia Holiday Resort Mamaia

14
1

Mihaela (Sibiu) - am fost la Phoenicia Holiday Resort Mamaia!

3.2 din 5
Evaluare pentru:
Phoenicia Holiday Resort Mamaia (media 3.51 din 109 evaluari)
A fost acolo:
Mihaela în 04.09.2011
Nota acordata:
3.2 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie

Arhitectura este superba, apartamente sau studiouri spatioase cu vedere la mare, piscine si locuri de plimbare, seslonguri, minunate. Tocmai pentru ca s-a investit asa de mult este pacat sa nu fie atmosfera minunata. Le mai trebuie putin pentru a elimina neplaceri. Angajatii, incepand cu frumoasele fete de gheata de la receptie, nu cunosc mesajul presedintelui lor de a fi prietenoase si de a arata omenie.

Angajatii nu saluta si par a fi deranjati cand sunt intrebati ceva.

O alta problema este lipsa de siguranta, oricine poate intra in cladiri si poate beneficia de servicii. De asemenea sunt multe scari si terase, poteci de scanduri din lemn realizate ciudat cu intreruperi. Fetita noastra de 8 ani, s-a impiedicat pe aceste poteci, si a cazut foarte tare. S-a lovit la cap, a ajuns la spital cu ambulanta si nimeni din hotel nu s-a interesat de situatia ei. A trebuit sa prelungim sejurul cu doua zile la recomandarea medicului, am comunicat acest fapt la ora 12 noaptea cand ne-am intors de la spital si domnisoara de la receptie a dorit doar sa se asigure ca a doua zi platim. Nu a comunicat situatia noastra, asa ca a doua zi am fost deranjati de camerista care credea ca plecam. Domnisoarele de la receptie care au raspuns la telefon, au dorit sa stie acelasi lucru, cand platim. Nici una nu a intrebat despre starea fetitei. Domnisoara Valeria sau Valentina, nu mai retin numele, care trebuia sa fie persoana noastra de legatura a uitat sa ne dea cartea de vizita cu numarul ei de telefon, dar oricum era la fel ca restul personalului, trecea pe langa noi fara sa salute. Singura persoana care a dat dovada de omenie a fost dl. Laufer Bari-entertainer. A trebuit sa-l rugam pe dansul sa vorbeasca cu cei de la restaurant sa ne lase sa-i ducem mancare in camera deoarece nu se simtea bine.

A doua zi dl de la usa restaurantului ne-a spus sa vina la restaurant sa manance deoarece nu ne mai lasa sa ducem mancare in camera. Totala lipsa de profesionalism. Restaurantul ofera mancare buna si variata, dar mesele nu sunt curatate si igienizate, se debaraseaza doar si atat, tacamurile sunt uneori lipicioase. Restaurantul este de fapt ca o terasa din lemn partial inchisa, motiv pentru care este curent. Ar fi fost pentru noi o vacanta minunata deoarece locul este frumos si in camere a fost curat, dar personalul mai trebuie instruit, nu se ridica la nivelul localului si nu le pasa de clienti.

Felicitari proprietarului pentru realizarea si viziunea pe care o are, dar il rugam sa urmareasca atmosfera realizata de personal, pentru a nu strica ceea ce dansul a construit. Am incercat sa-l sunam la numarul de telefon lasat la receptie, dar avea telefonul inchis. Speram sa citeasca aceste impresii.

Au mai fost acolo și au scris impresii *

Familie Cu Copil 1.9 Ani, Cluj Napoca
09.07.2013
3.0 din 5
Denisa, Germania
09.08.2012
3.0 din 5
Ion Adrian, Bucuresti
26.08.2011
2.2 din 5
Liviu, Timisoara
30.06.2012
2.8 din 5
Adelina, Ploiesti
10.06.2011
4.2 din 5
Pop Maria, Cluj-Napoca
20.08.2015
3.0 din 5

* cele mai argumentate impresii de pana acum

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Phoenicia Holiday Resort Mamaia?

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!