Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Liviu Ionut despre Vila Transylvanian Inn Bran
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Bulgaria
Ultima rezervare: acum 3 minute la Albena

> > > > > Vila Transylvanian Inn Bran

1
0

Liviu Ionut (Bucuresti) - am fost la Vila Transylvanian Inn Bran!

4.8 din 5
Evaluare pentru:
Vila Transylvanian Inn Bran (media 0.0 din 2 evaluari)
A fost acolo:
Liviu Ionut în 29.04.2011
Nota acordata:
4.8 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie
In Vila Transylvanian Inn conditiile de cazare sunt foarte bune, camerele sunt foarte bine intretinute, cabana este facuta din lemn si iti ofera aceasta senzatie cand stai in ea (mai ales la etajul 2). Are foisor cu priveliste deosebita. Are incalzire proprie a vilei si este cald si bine (nu am incercat inca in miezul iernii). Personalul este foarte amabil. Vila este dotata cu sala de biliard/ping-pong si camera wii cu jocuri pentru toti (servicii gratis) Serviciile restaurantului sunt peste asteptari. Sala de mese are capacitate de 50 de persoane si este situata la etajul 1 cu terasa si priveliste foarte frumoasa a Muntilor Bucegi. Restaurantul este deschis de dimineata pana la 22.

Camerele arata foarte bine si sunt curate. Baile arata foarte curat, apa calda curge fara nici o problema dar inca nu au fost dotate cu uscator de par. Camere au access cu cartela. Pachetul de programe de la tv este unul basic.

Vila se afla la 1km de castelul Bran, avand vedere directa spre castel din foisor, sala de mese, sala de conferinta, si din jumatate din camerele disponibile. Sala de conferinte este frumos dotata si incapatoare (50 de persoane maxim). Vila are parcare proprie de apox 12-14 masini. Vila este situata la 200 de metri in deal fata de drumul asfaltat, dar accesul este usor cu masina sau pe jos (nu am fost pe zapada sa incerc panta).

Curtea este terasata si se poate organiza foc de tabara.

Doresc sa repet ca serviciile restaurantului sunt foarte bune, mancare gustoasa si pretul este mai mic decat ce poti sa gasesti in Bran pe langa castel sau in preajma. Preturile sunt bune iar calitatea si cantitatea vor fi apreciate.

Eu am vizitato timp de 4 zile si am foarte incantat, am cautat liniste si munte (plecand din agitatia Bucurestiului) si am gasit exact ce am cautat, chiar daca vila era 40% ocupata.

Un hint, incercati o vizita in grup pentru ca se pot face reduceri de catre manager daca se apeleaza direct la pensiune si sigur veti fi incantati daca doriti sa mergeti la Bran, sau zona din imprejur Bran-Moeciu.

Au mai fost acolo și au scris impresii *

Doru Cristian, Bucuresti
05.10.2008
4.6 din 5

* cele mai argumentate impresii de pana acum

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Vila Transylvanian Inn Bran?

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!