Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Atractii si obiectie turistice Arges
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 4 minute la Eforie Nord

> > > Atractii si obiective turistice

Obiective turistice judetul Arges

Obiective turistice Arges, Manastirea Cetatuia lui Negru Voda, Arges (Arges)
Pentru descrierea acetui lacas de cult am preferat un articol foarte interesant scris de Irina Cristian. "Acum cateva saptamani treceam prin localitatea Cetateni (Arges) , si sus, in varful unei (...)
Obiective turistice Arges, Biserica Olari, Arges (Arges)
În secolele XVI şi XVII olăritul a fost în floare în oraşul Curtea de Argeş. Meşterii olari din cel mai numeros cartier al olarilor au creat prima breaslă şi au construit şi propria biserică, Biseric (...)

Obiective turistice Arges, Manastirea Aninoasa, Arges (Arges)
Este asezata în sud-estul satului, pe o terasa din stânga Bratiei, la altitudinea de 460 m, lânga Ocolul Silvic Aninoasa. Preotul Ioan Rautescu ne-a lasat o valoroasa monografie a acestui pretios ans (...)
Obiective turistice Arges, Manastirea Corbii de Piatra, Arges (Arges)
Manastirile Corbii de Piatra, Namaiesti si Cetatuia lui Negru Voda sunt cele trei asezaminte monahale rupestre ce alcatuiesc un triunghi echilateral cu latura de 20 km. Prima se afla în comuna Corbi, (...)

Obiective turistice Arges, Mănăstirea Curtea de Argeş, Arges (Arges)
Mănăstirea Curtea de Argeş este o mănăstire din România situată în oraşul Curtea de Argeş. Ansamblul cuprinde biserica episcopală, unul dintre cele mai celebre monumente de arhitectură din Ţara Român (...)
Obiective turistice Arges, Manastirea Robaia, Arges (Arges)
Com. Musatesti, jud. Arges, 25 km NE de Curtea de Arges, drum modernizat Curtea de Arges - Musatesti, vatra de sihastrie citata documentar din sec. XIV; biserica din lemn atribuita banului Armega; bi (...)

Obiective turistice Arges, Manastirea Slanic, Arges (Arges)
Manastirea a fost reînfiintata în 1992. Se afla în com. Aninoasa, jud. Arges, la 24 km V de Câmpulung si 34 km. E de Curtea de Arges. Dupa traditie, se spune ca manastirea ar fi luat fiinta in timpul (...)
Obiective turistice Arges, Cetatea Poenari, Arges (Arges)
Cetatea este situată în apropierea barajului Vidraru, pe un vârf de munte. De aici se pot admira privelişti frumoase cum ar fi Barajul Vidraru sau Munţii Făgăraş, mai târziu devenind un "muzeu&q (...)

Obiective turistice Arges, Barajul şi Lacul Vidraru, Arges (Arges)
Lacul Vidraru este un lac de acumulare, creat de barajul Vidraru pe râul Argeş, în 1965, pentru producţia de energie electrică. Lacul de acumulare Vidraru este situat pe râul Arge (...)
Obiective turistice Arges, Biserica Domneasca, Arges (Arges)
Construita de familia Basarab in secolul al XIV-lea, este o biserica bizantina clasica, monument de arta si arhitectura medievala romaneasca. Aici se gasesc fresce din diferite perioade de timp, dar  (...)

Vezi toate atractiile si obiectivele turistice din judetul Arges »