Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Atractii si obiectie turistice Bihor
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Grecia
Ultima rezervare: acum 8 minute la Laganas

> > > Atractii si obiective turistice

Obiective turistice judetul Bihor

Obiective turistice Bihor, Cetatea Oradea, Bihor (Bihor)
Despre cetatea Oradea Menţionând funcţia de avanpost al Transilvaniei, călătorul turc plasează cetatea la o lovitură de tun de malul Crişului, la câmpie, având forma unui pentagon, “clădire sol (...)
Obiective turistice Bihor, Biserica Sf. Mucenic Teodor Tiron, Bihor (Bihor)
Biserica de lemn din Rieni are hramul "Sf. Mucenic Teodor Tiron". În anul 1743 locuitorii din Rieni cer şi li se aprobă fier pentru biserică. Meletie Covaci găseste la Rieni în anul 1752 o (...)

Obiective turistice Bihor, Teatrul de Stat, Bihor (Bihor)
Teatrul de Stat Oradea a fost construit în perioada 21 iulie 1899 – 1 octombrie 1900 de către arhitectul Rimanóczy Kálmán Junior ca urmare a unei tradiţii teatrale orădene  (...)
Obiective turistice Bihor, Biserica Adormirea Maicii Domnului din Totoreni, Bihor (Bihor)
Având hramul “Adormirea Maicii Domnului”, biserica este una dintre cele mai interesante edificii religioase din zona Beiuşului datorită prispei de pe latura sudică a naosului, numită de l (...)

Obiective turistice Bihor, Biserica Înălţarea Domnului, Bihor (Bihor)
Biserica Înălţarea Domnului din Hinchiriş este o biserica de lemn ridicată în secolul 18, sau chiar mai devreme. Nu se cunoaşte anul ridicării bisericii de lemn din Hinchiriş. Este posibilă ridicare (...)
Obiective turistice Bihor, Peştera Urşilor, Bihor (Bihor)
Peştera Urşilor a fost descoperită în 1975, cu ocazia unei dinamitări executate la cariera de marmură din zonă. Este unul dintre principalele obiective turistice ale Munţilor Apuseni, ea aflându-se î (...)

Obiective turistice Bihor, Peştera Vântului, Bihor (Bihor)
Peştera Vântului este cea mai mare peşteră din România, cu o lungime totală de 52 km. Se află în Munţii Pădurea Craiului, în vecinătatea localităţii Şuncuiuş. Peştera nu este deschisă publicului, fii (...)
Obiective turistice Bihor, Ştrandul Felix, Bihor (Bihor)
Strandul Felix este noul pol al distractiei in Baile Felix! Lansat oficial pe 12 iunie 2009, in urma finalizarii complete a lucrarilor de modernizare, acesta este rezultatul unirii celor doua strandu (...)

Obiective turistice Bihor, Biserica de lemn din Beznea, Bihor (Bihor)
Biserica de lemn din Beznea se află în localitatea Beznea (fostă Delureni) din comuna Bratca, judeţul Bihor. Are hramul "Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil" şi este datată din anul 1723.  (...)
Obiective turistice Bihor, Biserica de lemn din Brădet, Bihor (Bihor)
Biserica de lemn din Brădet se află în localitatea omonimă din judeţul Bihor şi a fost ridicată în anul 1733. Aceasta este una dintre cele mai monumentale şi desăvârşite realizări în arhitectura sacr (...)

Vezi toate atractiile si obiectivele turistice din judetul Bihor »