Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Atractii si obiectie turistice Brasov
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Grecia
Ultima rezervare: acum 57 minute la Mykonos

> > > Atractii si obiective turistice

Obiective turistice judetul Brasov

Obiective turistice Brasov, Aqua Park Braşov - Smile Aquapark, Brasov (Brasov)
Aqua Park Braşov (Smile Aquapark), cel mai mare parc acvatic din Romania întinzându-se pe o suprafață totală de aproximativ 4000 mp. Are cele mai mari tobogane cu apă din țară și un desi (...)
Obiective turistice Brasov, Paradisul Acvatic, Brasov (Brasov)
Complexul PARADISUL ACVATIC si-a deschis portile in 23 iulie 2007 la Brasov, iar aici puteti gasi, iarna sau vara, piscine moderne, acoperite sau in aer liber, tobogane cu apa, un SPA de cel mai ina (...)

Obiective turistice Brasov, Castelul Bran, Brasov (Brasov)
Situat la 30 km de Brasov, intre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, Castelul Bran (castelui lui Vlad Dracu, Dracula, în germană Törzburg, în maghiară Törcsvár) este un im (...)
Obiective turistice Brasov, Biserica Neagră, Brasov (Brasov)
Biserica Neagră (în germană Die Schwarze Kirche, în maghiară Fekete Templom) biserică evanghelică în stil gotic din Braşov. Construită în jurul anului 1380 (probabil în (...)

Obiective turistice Brasov, Patinoarul Olimpic Brasov, Brasov (Brasov)
Patinoarul Olimpic Braşov este cel mai mare patinoar din sud-estul Europei si a fost inagurat in luna februarie a anului 2010. Patinoarul Olimpic Braşov are o capacitate de 1.600 de locuri pe scau (...)
Obiective turistice Brasov, Peștera Valea Cetății, Brasov (Brasov)
Peştera Valea Cetatii este localizată pe povârnişul vestic al Masivului Postăvaru, în bazinul Ţării Bârsei, la 3,5 km distanţă de Râşnov, la 1,5 km distanţă de Cetatea R&acir (...)

Obiective turistice Brasov, Rezervația Naturală Tâmpa, Brasov (Brasov)
Tâmpa (în maghiară Cenk, în germană Zinne, alternativ Kapellenberg) este un munte care aparține de masivul Postăvaru, localizat în sudul Carpaților Orientali (mai precis &ici (...)
Obiective turistice Brasov, Cetăţuia de pe Strajă, Brasov (Brasov)
Un punct important de apărare, situat însă în afara cetăţii Braşovului, era Cetăţuia de pe Strajă, sau Dealul Cetăţii, cum e numit astăzi. La începutul secolului XV, aici exista doar un turn de veghe (...)

Obiective turistice Brasov, Bastionul Graft, Brasov (Brasov)
Bastionul Graft din Braşov sau Bastionul Poartă (germană Torbastei), cum s-a mai numit din pricina formei sale, a fost construit între anii 1515 - 1521, fiind menit să facă legătura într (...)
Obiective turistice Brasov, Biserica fortificată din Hărman, Brasov (Brasov)
Biserica-cetate din Harman a fost construita in stil romanic in secolul al XII-lea. Zidul de incinta al cetatii are o forma ovala, asemanatoare cu cea de la biserica evanghelica din Prejmer, fiind in (...)

Vezi toate atractiile si obiectivele turistice din judetul Brasov »