Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Atractii si obiectie turistice Sibiu
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 47 minute la Covasna

> > > Atractii si obiective turistice

Obiective turistice judetul Sibiu

Obiective turistice Sibiu, Biserica Franciscana, Sibiu (Sibiu)
Biserica gotica sprijinita de contraforturi, cladirea intitiala a apartinut sec. XV. In interior este o biserica in stil baroc de tip sala, boltita semicircular cu o tribuna deasupra laturii nordice. (...)
Obiective turistice Sibiu, Drumul Transfăgărăşan, Sibiu (Sibiu)
Transfăgărăşanul (trans + făgăraş) sau DN7C este unul din cele mai spectaculoase drumuri din România. Drumul leagă regiunea istorică a Transilvaniei de Muntenia. Drumul a fost construit să treacă p (...)

Obiective turistice Sibiu, Gradina zoologica, Sibiu (Sibiu)
In 1929 s-a deschis in padurea Dumbrava prima Gradina Zoologica din Romania de catre Intreprinderea de electricitate la initiativa inginerului Szekely caruia i-a venit ideea dupa ce a gasit niste vul (...)
Obiective turistice Sibiu, Lacurile de la Ocna Sibiului, Sibiu (Sibiu)
Ocna Sibiului a fost prima data documentata in 1263 desi zona este locuita din vremea dacilor. Orasul se afla la 15 km N-V de Sibiu. Atractia numarul unu a statiunii este reprezentata de cele 52 de  (...)

Obiective turistice Sibiu, Muzeul de icoane pe sticlă, Sibiu (Sibiu)
Muzeul cuprinde douǎ clǎdiri, la câţiva metri una de alta, între Bisericǎ şi cimitir, la intrarea în sat. Cea mai mare parte a colecţiei de icoane şi de obiecte vechi se gǎseste pe  (...)
Obiective turistice Sibiu, Balea Lac, Sibiu (Sibiu)
Lacul Bâlea este un lac glaciar (format în circ glaciar) situat la o altitudine de 2.040m, în Munţii Făgăraş, Judeţul Sibiu. Dimensiunile lacului sunt: 360 m în lungime, suprafaţa de 46508 mp şi ad (...)

Obiective turistice Sibiu, Biserica cetate Cisnădie, Sibiu (Sibiu)
BISERICA EVANGHELICA din CISNADIE, are hramul Sf. Walpurga si a fost ridicata la începutul sec. XIII ca o bazilica romanica cu trei nave. Prin numeroase transformari a pierdut aspectul ei romanic, nu (...)
Obiective turistice Sibiu, Colegiul Naţional "Samuel von Brukenthal", Sibiu (Sibiu)
Prima menţiune documentară privind existenţa unei şcoli, situată lângă biserică - devenită, în urma reformei religioase din sec. al 16-lea, evanghelică C.A. - din Sibiu, pe acelaşi loc cu liceul de a (...)

Obiective turistice Sibiu, Biserica Evanghelica, Sibiu (Sibiu)
ISTORIC Biserica este construita pe locul unui monument mai vechi, monumentul actual este un amplu edificiu în stil gotic, cu planul format dintr-un cor poligonal compus din trei travee, flancat la n (...)
Obiective turistice Sibiu, Piaţa Mare Sibiu, Sibiu (Sibiu)
Piaţa Mare din Sibiu Aici este centrul istoric al Sibiului, prima data mentionata in 1411 ca piata de cereale, piata exista din anul 1366 odata cu finalizarea celei de-a 3-a centuri de fortificatii a (...)

Vezi toate atractiile si obiectivele turistice din judetul Sibiu »