Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Atractii si obiectie turistice Suceava
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 10 minute la Eforie Nord

> > > Atractii si obiective turistice

Obiective turistice judetul Suceava

Obiective turistice Suceava, Biserica romano-catolică din Cacica, Suceava (Suceava)
Biserica romano-catolică din Cacica este o biserică romano-catolică din satul Cacica (judeţul Suceava), care a fost construită în anul 1904 de către comunitatea polonă din această localitate. În anul (...)
Obiective turistice Suceava, Manastirea Humor, Suceava (Suceava)
La o distanta de 5-6 km de oraselul Gura Humorului, in pitorescul sat Manastirea Humorului, Judetul Suceava, pe coama unei coline, inconjurata de arbori si pajisti, este asezata biserica manastirii H (...)

Obiective turistice Suceava, Manastirea Moldovita, Suceava (Suceava)
Mănăstirea Moldoviţa este una din vechile aşezări călugăreşti, cu un important şi glorios trecut istoric, străjuitoare de veacuri la hotarul Moldovei de nord, situată în comuna Vatra Moldoviţei la o  (...)
Obiective turistice Suceava, Mănăstirea Putna, Suceava (Suceava)
Despre Manastirea Putna se stie ca este prima ctitorie a lui Stefan cel Mare. Domnitorul a vrut ca ea sa fie locul de vesnica odihna. Astfel, la fel ca Bogdan I si Alexandru cel Bun, Stefan cel Mare  (...)

Obiective turistice Suceava, Manastirea Voronet, Suceava (Suceava)
Mănăstirea Voroneţ este o mănăstire din România, aflată în apropierea oraşului Gura Humorului. S-a înălţat, din ordinul lui Ştefan cel Mare în trei luni şi trei săptămâni ale anului 1488, din 26 mai  (...)
Obiective turistice Suceava, Biserica Sf. Simion, Suceava (Suceava)
Biserica "Sf. Simion" din Suceava (cunoscută şi sub numele de "Turnul roşu", din cauza clopotniţei care este de culoare roşiatică) este un lăcaş de cult armenesc din municipiul Su (...)

Obiective turistice Suceava, Manastirea Arbore, Suceava (Suceava)
Mănăstirea Arbore este o mănăstire din România sub hramul Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul, ctitorită în anul 1503 de Hatmanul Luca Arbore, pe malul râului Solca din Bucovina. Biserica pic (...)
Obiective turistice Suceava, Biserica Sf. Cruce, Suceava (Suceava)
Biserica "Sf. Cruce" din Suceava este un lăcaş de cult armenesc din municipiul Suceava, a cărui construcţie datează din anul 1521. Ea se află la baza Străzii Armeneşti, formând împreună cu  (...)

Obiective turistice Suceava, Biserica veche de lemn, Suceava (Suceava)
Biserica de lemn din satul Putna se afla in localitatea Putna, in judetul Suceava. Cunoscuta sub numele de "Biserica Veche a Putnei", aceasta se afla in imediata apropiere a Manastirii Putn (...)
Obiective turistice Suceava, Capela din cimitirul armenesc, Suceava (Suceava)
Capela din cimitirul armenesc din Suceava (sau Capela Pruncul) este un lăcaş de cult armenesc din municipiul Suceava, a cărui construcţie datează din anul 1904. Istoria bisericii Capela din cimitiru (...)

Vezi toate atractiile si obiectivele turistice din judetul Suceava »