Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Tarife de cazare la Complex Turistic La Valtoare Bran. Cum poti face o rezervare la Complex Turistic La Valtoare Bran?
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 12 minute la Covasna

Tarife si rezervari Complex Turistic La Valtoare Bran

Data sosirii (zz.ll.aaaa) Numar nopti
Rezerva acum

tarifele sunt pe camera/noapte

Tarife de cazare individual la Complex Turistic La Valtoare

Alege perioada Alege perioada
15.01.18 - 16.06.18
15.02.18 - 16.06.18
15.02.18 - 16.06.18
06.04.18 - 09.04.18
30.04.18 - 02.05.18
30.04.18 - 02.05.18

Banchete Scolare

Organizăm Banchete de Absolvire pentru Elevi de Clasa a-IV-a, a-VIII-a, a-XII-a, Studenți - Promoția 2018. Sejur 3 Zile, Cazare 2 Nopți, Cină festivă cu dj, sonorizare și lumini, foc de tabără. Natură, Munte, Distracție la Maxim ! Varianta 1-Pensiune Completa-210lei/pers - 2 Nopți de cazare la vila, camere duble sau triple cu baie proprie, LCD, cablu și internet wirless - Wi-fi; - Acces gratuit la facilitățile locatiei :saună, jacuzzi, piscină,masa ping-pong,masa fotbal,loc de joaca pentru copii; -Masa în sistem pensiune completa(prima zi:intrare cu cină,a doua zi: mic dejun ,pranz,,cină festivă, a treia zi: ieșire cu Mic Dejun). Programul de servire a meselor poate fi modificat. Varianta 2-Demipensiune-180 lei/pers - 2 Nopți de cazare la vila, camere duble sau triple cu baie proprie, LCD, cablu și internet wirless - Wi-fi; - Acces gratuit la facilitățile locatiei :saună, jacuzzi, piscină,masa ping-pong,masa fotbal,loc de joaca pentru copii; -Masa în sistem demipensiune(prima zi:intrare cu cină,a doua zi: mic dejun , cină festivă, a treia zi: ieșire cu Mic Dejun). Programul de servire a meselor poate fi modificat. Varianta 3-Cazare cu Mic dejun si Cina Festiva-120 lei/pers -O noapte de cazare la vila, camere duble sau triple cu baie proprie, LCD, cablu și internet wirless - Wi-fi; - Acces gratuit la facilitățile locatiei : masa ping-pong,masa fotbal,loc de joaca pentru copii; -Masa va fi astfel,a doua zi: mic dejun , cină festivă, a treia zi: ieșire cu Mic Dejun). Programul de servire a meselor poate fi modificat. Nota Cină festivă, program de discotecă cu DJ, lumini, sunet și amenajare sală și ring de dans,aperitiv- gustare, fel de bază, salată, băuturi răcoritoare/apă minerală, cafea, tort festiv personalizat cu artificii. -La 10 elevi plătitori se asigură 1 (un) loc cadru didactic organizator al grupului/însoțitor, persoană adultă; Date de contact Adresa: Str. Ioan Clinciu, Nr. 13, Bran Tel. Mobil: 0749 296 155 Tel/ Fax: 0268 237 824 Email: agrementlavaltoare@gmail.com obancea_adrian@yahoo.com Web: www.lavaltoare.ro

Pensiune completă Inclus în tariful de cazare
  • Tarifele actualizate ultima dată acum 32 zile
  • Tarifele nu sunt valabile in perioada Sarbatorilor Religioase si altor perioade in care sunt valabile doar ofertele publicate (ex. Halloween, 1 Decembrie, Revelion, 1 Mai).

Politica de rezervare

Check-In: 14:00
Check-Out: 12:00
Alţi termeni:

Reclamatiile privind calitatea serviciilor plătite vor fi făcute verbal sau in scris inainte de plecarea din Complexul Angelica. Reclamatiile făcute dupa plecarea din Complexul Angelica vor fi luate in consideraţie in termen de pana la 30 zile de la plecarea lor si numai daca pot fi corect identificabile. Pentru reclamaţiile care implica restituiri de sume din partea complexului Angelica, acesta, va face cunoscut punctul sau de vedere in termen de 15 zile de la primirea reclamatiei.

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!

Contact proprietar

Telefon
0268
*** ***

Mobil
0749
*** ***

Fax
0268
*** ***

www.lavaltoare.ro

Trimite mesaj

Ai o întrebare pentru proprietar? Trimite-i un mesaj! Dacă vrei să faci o rezervare fermă folosește
formularul de rezervare.

Numele tău

Orașul

Telefon

Email

Mesajul pt.proprietar

Bifează căsuța de mai jos

Trimite mesaj