Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Gradina zoologica Sibiu. Prezentare si informatii utile despre Gradina zoologica Sibiu.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 237 minute la Sinaia

> > > > >

Gradina zoologica Sibiu

Scor general: 5.0/5 din 1 evaluari

5.0/5
Tocmai am vizitat Sibiul si Gradina Zoologica din Sibiu. Este minunat. Totul curat,liniste si tot felul de activitati care pot fii facute. Am scris un articol pe blogul meu unde puteti vedea mai multe fotografii si impresii. O zi minunata va doresc! https://andreeatheodorablog.wordpress.com/

Andreeatheodora, Pucioasa (15.07.2017)

In 1929 s-a deschis in padurea Dumbrava prima Gradina Zoologica din Romania de catre Intreprinderea de electricitate la initiativa inginerului Szekely caruia i-a venit ideea dupa ce a gasit niste vulpi pe cand lucra la repararea barajului de la Sadu.


Dupa infiintare, Gradinii Zoologice i-au fost donate mai multe animale si pasari - o pisica salbatica, o lupoaica donata de Obert von Spiess din partea Regelui, un lup donat de Asociatia "Soimii", un vultur, un cerb carpatin donat de vanatorii din Talmacel, mistreti, etc.
In 1930 a fost donat primul urs.

Gradina adaposteste 135 de animale si pasari din 35 de specii: maimute, ursi, lupi albi, lupi carpatini, vulpi, tigri, lei, jaguar, pume, mistreti, lame, cerbi carpatini, cerbi lopatari, caprioare, bivoli albi, ponei, piton reticulat, crocodil, fazani, papagali, pauni, porumbei.

Turnul Olarilor

Despre Sibiu

Sibiu sau Hermannstadt in germana, ori Cibinium in latina este un important centru cultural si economic din sudul Transilvaniei., unul din cele mai importante si infloritoare orase din Ardeal, si unul dintre principalele centre ale colonistilor sasi stabiliti in zona. Sibiu a fost in anul 2007 Capitala Culturala Europeana, iar in ultimii ani a cunoscut o renastere economica si culturala semnificativa. Orasul Sibiu este situat in depresiunea c [...]

3
1

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.