Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Biserica Reformată Sibiu. Prezentare si informatii utile despre Biserica Reformată Sibiu.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 191 minute la Geoagiu Băi

> > > > >

Biserica Reformată Sibiu

Biserica Reformată, cunoscută şi sub denumirea de Biserică Calvină, este o biserică creştină rezultată în urma Reformei protestante.

Credinţa Bisericii Reformate se bazează pe interpretarea dată de Ulrich Zwingli şi Jean Calvin scrierilor din Noul Testament. Pentru că cei doi fondatori au activat în Elveţia (Zwingli în Zürich, iar Calvin la Geneva), denumirea latină a învăţăturii propagate de ei este Confessio Helvetica ("credinţa elveţiană"), spre deosebire de Confessio Augustana ("credinţa de la Augsburg"), adică cea răspândită de Martin Luther.

Muzeul locomotivelor cu abur

Despre Sibiu

Sibiu sau Hermannstadt in germana, ori Cibinium in latina este un important centru cultural si economic din sudul Transilvaniei., unul din cele mai importante si infloritoare orase din Ardeal, si unul dintre principalele centre ale colonistilor sasi stabiliti in zona. Sibiu a fost in anul 2007 Capitala Culturala Europeana, iar in ultimii ani a cunoscut o renastere economica si culturala semnificativa. Orasul Sibiu este situat in depresiunea c [...]

0
0