Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Casa Generalilor Sibiu. Prezentare si informatii utile despre Casa Generalilor Sibiu.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 529 minute la Sinaia

> > > > >

Casa Generalilor Sibiu

Cladirea prezinta o deschidere boltita care duce in Str. Arhivelor. Acest acces a fost deschis în 1558 si amplificat în 1775, moment în care casa a suferit transformari. În a doua jumatate a sec. XV, în jur de 1475, casa era în proprietatea lui Paul Horwath - Remser.

În sec. XVI, proprietatea din dreapta a trecut în posesia lui Albert Huet, jude regal, apoi în proprietatea familiei Baussnern.

În 1779 cladirea a fost achizitionata de catre Magistratura, pentru ca între anii 1784 - 1904 aici sa-si aiba sediul Comandantul general al trupelor austriece din Transilvania. Din acest motiv casa poarta numele de "Casa generalilor".

Muzeul Tehnicii Populare

Despre Sibiu

Sibiu sau Hermannstadt in germana, ori Cibinium in latina este un important centru cultural si economic din sudul Transilvaniei., unul din cele mai importante si infloritoare orase din Ardeal, si unul dintre principalele centre ale colonistilor sasi stabiliti in zona. Sibiu a fost in anul 2007 Capitala Culturala Europeana, iar in ultimii ani a cunoscut o renastere economica si culturala semnificativa. Orasul Sibiu este situat in depresiunea c [...]

0
0

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.