Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Casa Haller Sibiu. Prezentare si informatii utile despre Casa Haller Sibiu.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 146 minute la Baile Tusnad

> > > > >

Casa Haller Sibiu

Cea mai importanta cladire din piata, construita in stil Renascentist, care pastreaza multe elemente din cladirea originala din sec. 15-16 cum ar fi portalul cu blazon, intrarea in arcade si decoratiunile. Casa a apartinut pe rand mai multor personalitati locale.
In 1537 Michael Altemberger o vinde lui Petrus Haller care a pastrat-o in familie timp de 354 de ani. Petrus Halles a transformat cladirea gotica anterioara, dand acesteia aspectul actual renascentist.

 


Zidurile cetatii

Despre Sibiu

Sibiu sau Hermannstadt in germana, ori Cibinium in latina este un important centru cultural si economic din sudul Transilvaniei., unul din cele mai importante si infloritoare orase din Ardeal, si unul dintre principalele centre ale colonistilor sasi stabiliti in zona. Sibiu a fost in anul 2007 Capitala Culturala Europeana, iar in ultimii ani a cunoscut o renastere economica si culturala semnificativa. Orasul Sibiu este situat in depresiunea c [...]

0
0

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.