Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Aqua Magic Mamaia Mamaia. Prezentare si informatii utile despre Aqua Magic Mamaia Mamaia.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 23 minute la Călimăneşti

> > > > >

Aqua Magic Mamaia

Scor general: 1.0/5 din 1 evaluari

1.0/5
MERGETI PE RISCUL VOSTRU ! Am fost vara trecuta pentru prima data si mi a placut....pana cand m am accidentat la o cursa cu colac dublu. Pur si simplu colacul in care eram s a rasturnat . Fata cu care m am dat s a lovit un pic la cap.... nimic grav totusi....dar eu mi am dizlocat complet umarul.(...)

Cristina.siriteanu.7, Iasi (29.07.2014)

Parcul acvatic Aqua Magic este situat la intrarea in Statiunea Mamaia si se adreseaza tuturor varstelor avand o capacitate de 2.500 vizitatori.

Toboganele, piscinele, caderile de apa si bazinele insumeaza o suprafata activa de 4.000 mp de apa. In incinta acestui parc sunt amplasate centre de alimentatie, restaurante, baruri, fast-food, cofetarii.

Aqua Magic este iluminat feeric astfel incat se pot organiza spectacole, petreceri nocturne, vizitatorii avand posbilitatea de distractie non stop. In premiera este construit un ring de dans in aer liber, cu sonorizare si lumini ultraperformante si jocuri de apa care tisnesc in functie de ritmul si intensitatea muzicii.

Aqua Magic Mamaia

Despre Mamaia

Mamaia este o statiune turistica de vara, situata in sud-estul tarii, pe malul Marii Negre. Localitate a Municipiului Constanta, are putini locuitori permanenti, peste vara aceasta devenind suprapopulata. Mamaia este o fasie de pamant intre Marea Nearga si lacul Siutghiol, cu o lungime de 8 km, si cu o latime de doar 300 m. Situata in nord-estul Constantei, este considerata cea mai populara statiune de pe litoral a tarii. Temperaturile zonei [...]

18
8

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.