Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Satul de Vacanţă Mamaia. Prezentare si informatii utile despre Satul de Vacanţă Mamaia.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 42 minute la Predeal

> > > > >

Satul de Vacanţă Mamaia

Scor general: 2.0/5 din 1 evaluari

2.0/5
nu mai este ce a fost odata, 2 - 3 terase gen autoservire si pentru distractie cateva obiecte nu mare lucru, sincer ma asteptam la mai mult

Dan, Bucuresti (03.06.2012)

„Satul de Vacanţă” a fost un loc pitoresc care găzduia 31 de restaurante tradiţionale româneşti, decorate în stil rustic, conform regiunii pe care o reprezintă fiecare. In satul de vacanta se găseau cele mai frumoase suveniruri din scoici facute manual. Aceste suveniruri erau lucrate manual din scoici adunate iarna de pe malul mării.

Astăzi, pe locul fostului sat de vacanță se găsește un parc de distracții destinat copiilor dar și adulților. Caruseluri, trenulețe, mașinuțe tamponabile, roller-coaster, tarabe cu dulciuri și suveniruri și diverse alte atracții îi așteaptă pe turiștii dornici de distracție. În incinta parcului se află un centru de agrement cu pistă de bowling, karting, terase, baruri și discotecă.

Aqua Magic Mamaia

Despre Mamaia

Mamaia este o statiune turistica de vara, situata in sud-estul tarii, pe malul Marii Negre. Localitate a Municipiului Constanta, are putini locuitori permanenti, peste vara aceasta devenind suprapopulata. Mamaia este o fasie de pamant intre Marea Nearga si lacul Siutghiol, cu o lungime de 8 km, si cu o latime de doar 300 m. Situata in nord-estul Constantei, este considerata cea mai populara statiune de pe litoral a tarii. Temperaturile zonei [...]

58
40

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.