Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Muzeul Curtea Veche Bucuresti. Prezentare si informatii utile despre Muzeul Curtea Veche Bucuresti.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 412 minute la Predeal

> > > > >

Muzeul Curtea Veche Bucuresti

Muzeul Curtea Veche este un muzeu în aer liber din Bucureşti, sectorul 3, situat în zona Lipscani pe locul ruinelor Curţii Vechi. Muzeul păstrează vestigiile fostei Cetăţi de Scaun a Bucureştiului, care au rezistat timpului, catastrofelor naturale şi intemperiilor. Majoritatea urmelor fostei Cetăţi de scaun a Bucureştiului au fost scoase la iveală prin săpăturile arheologice din 1953. Între 1967-1972 au urmate alte săpături arheologice, acestea scoţând la iveală alte vestigii istorice.

În interiorul muzeului pot fi vizitate descoperirile arheologice efectuate de-a lungul timpului, acestea putând oferi o perspectivă despre aspectul Curţii Vechi. Printre aceste descoperiri se numără: metode tehnice de construcţie din secolul al XIV-lea până în secolul al XIX-lea, elemente din sitemul de alimentare cu apă, baia turcească a palatului, decoraţiuni arhitectonice exterioare, geometria interioara iniţială şi picturi murale.

Palatul Mogosoaia

Despre Bucuresti

Municipiul Bucuresti este situat in Campia Vlasiei, subunitate a Campiei Romane, si este asezat pe raul Dambovita. Campia Bucurestilor s-a format prin retragerea treptata a lacului cuaternar, ca urmare a miscarii de inaltime a Carpatilor si Subcarpatilor si a intenselor aluvionari, care vor fi acoperite mai tarziu de loess. Capitala Romaniei, este cel mai populat oras, centru industrial si comercial al tarii, iar populatia de aproximativ 2 mili [...]

0
0

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.