Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Lacul Moacsa-Padureni Moacşa. Prezentare si informatii utile despre Lacul Moacsa-Padureni Moacşa.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 89 minute la Baile Felix

> > > > >

Lacul Moacsa-Padureni Moacşa

Lacul Moacsa - Padureni constituie unul din punctele turistice cel mai cautat din judetul Covasna.

Este locul ideal pentru practicarea windsurfing-ului, pentru scaldat si plaja si dispune de locuri amenajate pentru montarea corturilor iar pasionatii de pescuit isi pot incerca si ei norocul.

Vara, in fiecare sfarsit de saptamana vin aici sute de turisti, atat din zona, din Brasov si Sfantu Gheorghe, dar chiar si multi straini, din Ungaria si Bulgaria, potrivit localnicilor.

Desi este un loc mai putin cunoscut de romani, zona ofera peisaje extraordinare, aer curat si variante de agrement care merita incercate macar odata in viata.

Pescuit sportiv pe lacul Moacsa - Padureni

Abonamentele (Permise de pescuit) pentru lacul padureni se distribuie la cabana primăriei Moacşa. Aceasta se află pe malul lacului, după sediul A.N.I.F.

Contravaloarea acestora este de 1.000 Lei/AN, respectiv 30 Lei/zi.
Pentru cei care achiziţionează abonament pe tot anul, până pe data de 01 aprilie 2011, beneficiază de reducere de 50% (500 Lei).

În perioada de prohibiţie va exista suprataxă de 20 Lei/zi.

De asemenea, OVPS Natura Salbatica elibereaza permise ANPA 2011. Pentru acestea, tarifele sunt dupa cum urmeaza:

  • Taxa permis pescuit recreativ/sportiv ANPA 2011 50 RON din care 20 RON reprezinta taxa de acces la apele atribuite
  • Pensionarii beneficiaza de permisul de pescuit recreativ/sportiv gratis in cazul in care achita taxa de 20 RON pentru accesul la apele atribuite.
  • Elevii si studentii beneficiaza de reducere de 20 RON in cazul in care achita taxa de 20 RON pentru accesul la apele atribuite 

Mai multe informatii despre pescuitul la Moacsa gasiti pe www.naturasalbatica.ro

Lacul Moacsa-Padureni

Despre Moacşa

Statut administrativ: Comuna Localitati componente: comuna are in componenta 4 sate: satul Moacsa si Eresteghin, satul Dalnic si Padureni. Satul Eresteghin a disparut ca sat, si urmare a centralizarii si infiintarii judetelor, s-a contopit cu satul Moacsa, resedinta de comuna. Asezare geografica: comuna Moacsa este situata in partea centrala a judetului Covasna, de-a lungul arterei principale de circulatie DN nr.11 Brasov - Tg. Secuiesc - Baca [...]

18
4

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.