Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Ştrandul Felix Baile Felix. Prezentare si informatii utile despre Ştrandul Felix Baile Felix.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola

> > > > >

Ştrandul Felix Baile Felix

Strandul Felix este noul pol al distractiei in Baile Felix! Lansat oficial pe 12 iunie 2009, in urma finalizarii complete a lucrarilor de modernizare, acesta este rezultatul unirii celor doua stranduri care functionau pana acum in statiune.

Pe langa cele doua bazine pentru copii, trei de relaxare si wellness cu apa termo-minerală si unul cu valuri artificiale, Strandul Felix oferă clienţilor o braserie, o gelaterie si o patiserie. De asemenea, s-au modernizat vestiarele, unde acum accesul se va face doar pe baza de cartele, s-au amenajat terase si plaje, dar si locuri de joaca pentru copii, toate la standarde europene.

O noutate este prezenta casetelor special concepute pentru clientii care au la ei lucruri valoroase precum si faptul ca nimeni nu va mai putea intra in bazine fara sa treaca, in prealabil, pe la dusuri.

Strandul Felix a intrat in procesul de modernizare inca din 2006, noile amenajari fiind date treptat in folosinta. S-a inceput cu toboganul cu cinci piste, cu terenurile de volei si mini-fotbal, s-a continuat cu modernizarea bazinelor si s-a incheiat cu spatiile comerciale.

Pretul unui bilet de intrare in noul strand este de 20 lei / adult si de 10 lei / copil, bani care asigura accesul la orice bazin. Intrarea se va face atat prin poarta fostului Strand Apollo cat si pe poarta Strandului Felix.

Ştrandul Felix

Despre Baile Felix

Baile Felix este atat o localitate, cat si una dintre cele mai importante statiuni balneo-climaterice din Romania. Situata in judetul Bihor, la numai 8 km de municipiul Oradea, Baile Felix este considerata a doua cea mai importanta destinatie turistica din Romania dupa litoralul Marii Negre din punctul de vedere al numarului locurilor de cazare. Serviciile oferite in aceasta moderna statiune sunt ideale pentru tratarea reumatismului, dar si pen [...]

3
1

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.