Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Natura Parc Chichiş. Prezentare si informatii utile despre Natura Parc Chichiş.
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola

> > > > >

Natura Parc Chichiş

Scor general: 1.9/5 din 8 evaluari

1.0/5
NU VA PIERDETI TIMPUL ACOLO,sunt locuri mult mai frumoase in brasov si in imprejur de vizitat,cum spun cei cativa interlocutori din fata mea,mai dezamagit de atat nu se poate,dupa primele 5 minute de la intrare am vrut sa fac calea intoarsa,mai ales ca eram cu copii,nu e vorba de fite sau pretentii,(...)

Daniel, Satu Mare (08.08.2015)

Situat în centrul țării, Natura Parc este cel mai mare parc sportiv și de distracții din România. Inaugurat în 2010, parcul dispune de nenumărate servicii dedicate petrecerii timplului liber și practicării sporturilor în aer liber. 

Joacă-te în aer liber! Natura Parc vă pune la dispoziție de la terenuri de fotbal, volei, tenis de câmp, fotbalgolf, piscine, plimbari barca și hidrobicileta, pesuit, paintball și alte activități potrivite pentru toate vârstele și performațele sportive ale fiecăruia.

Natura Parc oferă vizitatorilor, o gamă largă de activități, interesante și provocatoare, adaptate pentru a petrece momente frumoase în familie, împreună cu colegii și prietenii, având ca scop dezvoltarea individuală, fizică și educațională.

Dupa 41 de ani de tradiție în sectorul turistic, Camping Dârste s-a mutat la Natura Parc. Într-un spatiu mai generos, unde turiștii se pot bucura acum și de numeroase activități de agrement și de petrecere a timpului liber. Pe lângă cazarea în celebrele căsuțe de tip camping și zonele de campare cu rulota sau cortul personal, turiștii pot beneficia acum și de spațiile special amenajate pentru agrement sau practicarea sporturilor în aer liber. 

Sporturi:
Teren minifotbal  
Tenis de câmp  
Volei de plajă  
Piscine  
Teren de fotbalGolf  
Pescuit  
Paintball  

Agrement:
Zona camping, grătar, picninc  
Debarcader bărci cu vâsle  
Loc de joacă pentru copii  
Zona pub, bar & grill  
Trenuleţul Thomas Express  
Bufet “La Baltă” 

Cazare:
Camping Dârste: Căsuțe tip camping  
Căsuţe lacustre  
Bungalowri
Corturi indiene 
Camping rulote 
Zonă camping cortul personal

DN 11 Brasov-Sf. Gheorghe, Chichiș, Covasna, RO E 574

18
11

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.